Δώστε δουλειά σε Κύπριους!

Έκκληση σε όλους απευθύνει η laimitomos.com να προσλαμβάνουν στις επιχειρήσεις τους Κυπρίους και να προτιμούν να αγοράζουν κυπριακά προϊόντα, εάν θέλουμε να καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να ορθοποδήσουμε ξανά.

Ήρθε η ώρα που όλοι οι Κύπριοι, έμποροι, βιομήχανοι, επιχειρηματίες, τεχνοκράτες και απλοί άνθρωποι του κυπριακού λαού, που θα πρέπει να οργανωθούμε σε ένα σώμα και μια ψυχή. Γνωρίζοντας τη κρισιμότητα των στιγμών, αντιλαμβανόμαστε ότι σίγουρα θα αρχίσουν και οι απολύσεις. Ας απολυθούν πρώτα οι αλλοδαποί. Γιατί να απολύσετε ένα συμπατριώτη μας;

Να προτιμούμε τα κυπριακά προιόντα, στηρίζοντας τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας, που βρίσκεται κάτω από την μπότα του “κατακτητή”, εάν θέλουμε να καταφέρουμε για ακόμα μια φορά να αναστηθούμε από τις στάχτες μας, όπως τα καταφέραμε μετά από την βάρβαρη εισβολή και κατοχή του 1974.

Ας διώξουμε επιτέλους τους αλλοδαπούς από τριτοκοσμικές χώρες που μαζεύτηκαν στη Κύπρο και κοντεύουν να μας καταντήσουν και μας τριτοκοσμική χώρα. Ήρθε η ώρα οι 250,000 ξένοι να πάνε στα σπίτια τους. Δεν είμαστε ρατσιστές αλλά πρέπει να σώσουμε το τόπο μας που κοντεύει να αφανιστεί.

Η Λαιμητόμος κτυπάει το κώδωνα του κίνδυνου πριν είναι πολύ αργά… Ας γίνουμε όλοι μια γροθιά ενάντια στη κρίση.

Σύντομα αναμένεται να  ανακοινώσουμε εκστρατεία συμβάλοντας έτσι στην προσπάθεια εύρεση εργασίας για τους Κύπριους.  Με μια γροθιά, μπορούμε να νικήσουμε το “τέρας” της ανεργίας…που καθημερινά καταπίνει συνανθρώπους  μας.