Δύο συλλήψεις για την υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό

Δύο συλλήψεις για την υπόθεση απαγωγής στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, απαγωγή, μαχαιροφορία και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3 περίπου χθες το μεσημέρι, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι σε περιοχή της Λεμεσού, δύο άγνωστα πρόσωπα κατέβηκαν από αυτοκίνητο, άρπαξαν μία γυναίκα και την έβαλαν με τη βία εντός του οχήματος.

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, λήφθηκε πληροφορία ότι το ενεχόμενο όχημα, ενεπλάκη σε οδική σύγκρουση σε δρόμο στη Λεμεσό, όπου και ακινητοποιήθηκε. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος δύο μαχαίρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη άσπρης ουσίας και δύο σακουλάκια τα οποία περιείχαν μικρή ποσότητα άσπρης κρυσταλλικής ουσίας. Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 34 ετών, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στην οικία του 34χρονου, εντοπίστηκε ακόμη ένας άντρας ηλικίας 35 ετών και μία γυναίκα, ηλικίας 36 ετών, η οποία όπως διαπιστώθηκε είναι το πρόσωπο που είχε απαχθεί νωρίτερα.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στη συνέχεια με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Επίσης, εναντίον του 35χρονου, εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, παράνομης κατοχής περιουσίας, μαχαιροφορίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.