Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών, στην Αγία Νάπα

Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών, στην Αγία Νάπα

Μέλη της Αστυνομίας (ΥΚΑΝ), μετά από πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, έθεσαν χθες βράδυ υπό παρακολούθηση 30χρονο στην Αγία Νάπα.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης, ο 30χρονος θεάθηκε να παίρνει κάτι από το σημείο όπου βρισκόταν (από σωλήνα) και να το δίνει σε άλλο πρόσωπο.

Ο 30χρονος ανακόπηκε και σε έρευνα που ακολούθησε, εντός της σωλήνας, εντοπίστηκε μια κάλτσα, που περιείχε 12 νάιλον σακουλάκια με πράσινη ξηρή φυτική ύλη που πιστεύεται, ότι είναι κάνναβη, βάρους 12 περίπου γραμμαρίων και έξι άλλα νάιλον σακουλάκια που περιείχαν άσπρη σκόνη που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη βάρους 4 περίπου γραμμαρίων.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Και δεύτερη σύλληψη

Επίσης, τα μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφορία ανέκοψαν χθες βράδυ στην Αγία Νάπα και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 28 ετών.

Ο 28χρονος κατά την ανακοπή του, έριξε στο έδαφος ένα πακέτο τσιγάρων και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, παρέλαβαν το πακέτο τσιγάρων, το οποίο περιείχε 10 νάιλον σακουλάκια με άσπρη σκόνη που πιστεύεται, ότι είναι κοκαΐνη, βάρους 7 περίπου γραμμαρίων.

Ο 28χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.