Δύο πυρκαγιές σε αυτοκίνητα στην Λευκωσία – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 31ης Αυγούστου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 1ης Σεπτεμβρίου 2017 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, 11 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 21.17 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον ισόγειο στεγασμένο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην οδό Γιαννάκη Στεφανίδη στην Έγκωμη. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.28. Από την πυρκαγιά κάηκε ο χώρος της μηχανής του οχήματος. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 05.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας VW polo η οποία προκλήθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα παρά το χωριό Πέρα Ορεινής. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα διάσωσης, όχημα διάσωσης και πυροσβεστικό όχημα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.43. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Δεν χρειάστηκε να γίνει αποπαγίδευση, καθότι ο οδηγός κατάφερε να εξέλθει του οχήματος πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στον οδηγό παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Την σκηνή ανέλαβε η Αστυνομία.