Δύο ντέρμπι σήμερα: ΑΠΟΕΛ Vs Ανόρθωση και Άρης Vs Απόλλων

Τα ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση και Άρης – Απόλλων, που ενδεχομένως να ξεκαθαρίσουν τον πρωταθλητή αλλά και τον διεκδικητή της 2ης θέσης της βαθμολογίας, διεξάγονται την Κυριακή για την 9η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Cyta.

Ημέρα αγώνα και ενδεχομένως ημέρα τίτλου για τον Απόλλωνα. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού στις 19:00 αντιμετωπίζουν ως τυπικά φιλοξενούμενοι τον Άρη στο Τσίρειο και με τρίποντο θα τα πανηγυρίσουν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και πρώτο μετά από 16 χρόνια.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι στις 19:00 για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα φιλοξενήσουν στο ΓΣΠ την Ανόρθωση στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των play-off του πρωταθλήματος Cyta και θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Αν η ομάδα Λευκωσίας καταφέρει να εξασφαλίσει το τρίποντο τότε θα πάει στους 54 βαθμούς και θα είναι μόνη στη δεύτερη θέση. Θέση η οποία τη νέα σεζόν εξασφαλίζει παρουσία στα προκριματικά του Champions League από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.