«Δυστυχισμένος ο Μπεν Άφλεκ στο πλευρό της Λόπεζ, έγινε μαριονέτα της»… Φήμες για πρόωρο διαζύγιο

Τι κι αν ο γάμος τους έγινε viral και το love story τους μία από τις πιο πολυσυζητημένες ιστορίες αγάπης στο Χόλιγουντ; Ο Μπεν Άφλεκ δεν βρήκε τελικά το λιμάνι του στην αγκαλιά της Τζένιφερ Λόπεζ, όπως λένε άνθρωποι από το κοντινό του περιβάλλον.

Δημοσίευμα της Marca θέλει τον Άφλεκ να το έχει μετανιώσει και να σκέφτεται την επιστροφή του στη single ζωή του.

Πηγές κοντά στο ζευγάρι ανέφεραν ότι η JLo ελέγχει πολύ αυστηρά τον Άφλεκ και έχει γίνει ουσιαστικά «σαν μαριονέτα για εκείνη» κατά το ίδιο δημοσίευμα. Αυτό έχει αρχίσε να επηρεάζει την ψυχική υγεία του ηθοποιού και γι’ αυτό θέλει να φύγει από τη σχέση.

Οικογένεια και φίλοι από το περιβάλλον του 50χρονου, αποκάλυψαν στο περιοδικό Heat World ότι ανησυχούν για την ευημερία του, καθώς αισθάνονται ότι μετά τους πρώτους μήνες του γάμου του με τη Λόπεζ, «δεν είναι 100% ευτυχισμένος».

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Μπεν, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος της Τζένιφερ, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν» λένε.

Οι παραπάνω δηλώσεις ήρθαν ως απάντηση στις τελευταίες εικόνες των παπαράτσι με τον ηθοποιό να έχει κακή διάθεση, καθώς περπάτα στο Λος Άντζελες.

Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού από τότε που παντρεύτηκαν είναι σπάνιες και τα λόγια των συγγενών του Άφλεκ δίνουν έδαφος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναπολεί τα εργένικα χρόνια του.

Φήμες για πρόωρο διαζύγιο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ξένος Τύπος αναφέρεται στην κακή εξέλιξη του έγγαμου βίου του ζευγαριού.

Σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα της Marca, η Λατίνα τραγουδίστρια έχει θέσει στον ηθοποιό, συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσουν τον γάμο τους. Αν και φαινόταν ότι η παραμυθένια τους σχέση θα είχε ένα ευτυχισμένο τέλος, τα νέα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν την ιστορία τους.

Σχεδόν ένα μήνα μετά τον γάμο τους στη Τζόρτζια, άρχισαν οι εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό, αφού όπως τονίζουν ξένα άρθρα, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια ήθελε να ικανοποιεί τον σύζυγό της, με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για όσα την ενοχλούσαν μέσα στο σπίτι. Ωστόσο όπως φαίνεται, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμμάτιζε η Λόπεζ.

Οι καβγάδες στο σπίτι για το κάπνισμα και την ακαταστασία του Άφλεκ ενοχλούν τη Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ, στην προσπάθειά της να μη δώσει τέλος στον γάμο της έκανε τα πάντα… αλλά δεν άντεξε. Το κάπνισμα και η ακαταστασία του Άφλεκ, φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Πηγές της ισπανικής εφημερίδας, τονίζουν ότι ο Άφλεκ καπνίζει το ένα τσιγάρο μετά το άλλο, τη στιγμή που η Λατίνα τραγουδίστρια απεχθάνεται το κάπνισμα. Επιπλέον, ο ίδιος άφηνε τα πράγματά του σκορπισμένα σε ολόκληρο το σπίτι, ενώ δεν μάζευε ούτε το πιάτο του.

Με αφορμή αυτές τις ενέργειες του ηθοποιού, οι δυο τους είχαν κάποιους καβγάδες και το δυσάρεστο αποτέλεσμα, δεν άργησε να έρθει. Ο ηθοποιός κατέληξε να εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι.

Για την ώρα και με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει, η τραγουδίστρια είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον σύζυγό της, αν αλλάξει τις «κακές συνήθειες», να καπνίζει δηλαδή λιγότερο και να αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του κοινού τους σπίτιου.

Από την πλευρά του, ο Άφλεκ είναι πρόθυμος να αλλάξει εντελώς τη συμπεριφορά του και να επιστρέψει, για να ζήσει τον έρωτά του με τη γυναίκα και τα παιδιά του.