ΔΣ Cyta: “Ψεύδη και ανακρίβειες” περιλαμβάνει η επιστολή Συντεχνιών Cyta, προς ΠτΔ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι “ψεύδη και ανακρίβειες” περιλαμβάνει η επιστολή που απέστειλαν οι Συντεχνίες ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ, ΣΕΠ-ΑΤΗΚ και ΑΣΕΤ-Cyta, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχετικά με την αυριανή συνεδρία του Συμβουλίου.

Το Συμβούλιο της Cyta σημειώνει ότι “είναι υποχρεωμένο, ενώ βρίσκεται στη θέση του, να συνέρχεται και να αναλαμβάνει τις ευθύνες, στο πλαίσιο των όρων εντολής του, και με πλήρη διαίσθηση αυτής της ευθύνης θα συνεδριάσει και αύριο, με συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη, όπως αυτή καθορίστηκε υπηρεσιακά”.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην αυριανή συνεδρία θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, πειθαρχικά θέματα που άπτονται και του Κώδικα Συμπεριφοράς των συντεχνιών, όπως αυτά προκύπτουν μέσα από υπηρεσιακές εκθέσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyta εκφράζει τη θλίψη του “για το γεγονός ότι οι τρεις συντεχνίες συμπεριφέρονται ανεύθυνα και προσβλητικά, ακόμη και προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προφανώς στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα”.