Δρ Χριστοδουλίδης: Ο Σιζόπουλος θα ενταχθεί στο ΓεΣΥ ή όχι;

Η εφαρμογή του ΓεΣΥ πέραν του ότι θα προσφέρει επιτέλους ποιοτική και ισότιμη πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους πολίτες, αποκαλύπτει ταυτόχρονα το ποιόν και τις προθέσεις κάποιων πολιτικών αρχηγών.

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει, ανέφερε μεταξύ άλλων σε γραπτή δήλωση του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Δρ Δώρος Χριστοδουλίδης.

Οι κατηγορίες του τέως Υπουργού Υγείας δεν έγιναν τυχαία.

Ο κ. Νεοφύτου δεν χάνει ευκαιρία σε δημόσιες τοποθετήσεις του να αναφέρει πως ο ίδιος ήταν και είναι υπέρ του Πολυασφαλιστικού και πως αναγκάστηκε να συναινέσει στο μονοασφαλιστικό λόγο της θέσης της πλειοψηφίας. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν το πίστεψε ποτέ δεν το στηρίξετε.

Γνωστή είναι και η θέση και οι πράξεις του κ. Σιζόπουλου ο οποίος ζητά την αναβολή του ΓεΣΥ βάζοντας νέες ανεφάρμοστες ιδέες στο τραπέζι. Σε κάθε ολομέλεια που συζητείται ένα νομοσχέδιο για το ΓεΣΥ δεν χάνει ευκαιρία να βάλει σωρεία τροπολογιών είτε για να σταυρώσει κονδύλια είτε για να βάλει εμπόδια στην ομαλή του εφαρμογή. Είναι φανερό πως ούτε πιστεύει ούτε θέλει το ΓεΣΥ.

Για άλλη μια φορά τον καλούμε να απαντήσει στο απλό ερώτημα: Όντας γιατρός και πρόεδρος κόμματος ο κ. Σιζόπουλος ο οποίος υπερψήφισε τα νομοσχέδια του ΓεΣΥ θα ενταχθεί ή όχι στο ΓεΣΥ;