Δρομολαξιά: Καλούνται σε απολογία οι κατηγορούμενοι

Σε απολογία και ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου θα κληθούν όλοι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση αγοράς τ/κ γης στη Δρομολαξιά. Εκ πρώτης όψεως, έχει υπόθεση εναντίον όλων των κατηγορουμένων για κάθε μια από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, Νικόλαος Σάντης, ύστερα από την αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης και της εκπροσώπου της Κατηγορούσας Αρχής, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να αναφέρουν ότι δεν έχει αποδειχθεί εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον των πελατών τους και την Κατηγορούσα Αρχή να υποστηρίζει ότι έχει αποδειχθεί υπόθεση εναντίον όλων των κατηγορουμένων.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Ευστάθιος Κιττής, τέως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYTA, Χαράλαμπος Τσουρής, τέως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΗΚ και κατά τον ουσιώδη χρόνο μέλος του Δ.Σ. της CYTA, Ορέστης Βασιλείου, Διευθυντής της CytaVision και τέως Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟΕΤ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, Γιάννης Σουρουλλάς υπάλληλος της CYTA, Γρηγόρης Σουρουλλάς, υπάλληλος του Κτηματολογίου, Βενιζέλος Ζαννέτος, στέλεχος του ΑΚΕΛ, Αντώνης Ιωακείμ, επιχειρηματίας και η εταιρεία Polleson Holdings Ltd.