Δριμεία επίθεση ΔΗΚΟ κατά Λιλλήκα για τον Τάσσο Παπαδόπουλο

“Αποτελεί ντροπή για τα πολιτικά πράγματα του τόπου μας το χαμηλό επίπεδο, με το οποίο πολιτεύεται ο Γ. Λιλλήκας”,  εξαπολύει επίθεση το ΔΗΚΟ και απευθύνει σειρά ερωτημάτων προς τον υποψήφιο πρόεδρο.

“Ο κατήγορος του Τάσσου Παπαδόπουλου δεν μπορεί να παριστάνει και το συνήγορό του”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα και στην οποία γίνεται λόγος για «κατήφορο» του Γιώργου Λιλλήκα «μεαλλοπρόσαλλη σύνδεση και συσχέτιση του ΔΗΚΟ, της ιστορικής του διαδρομής και του πρώην Προέδρου του κόμματος Τάσσου Παπαδόπουλου, με ένα άρθρο – κείμενο του Γιάγκου Μικελλίδη”.

Ο Γ. Λιλλήκας επιθυμεί «να του πούμε ποιος είναι ποιος και ποιος είναι τι», τονίζει το ΔΗΚΟ. Γιαυτό και τον καλεί να απαντήσει “γιατί το πρώτο λαμπρό μυαλό, που αξιοποιεί -όπως ο ίδιος αναφέρεται σε λαμπρά μυαλά- και τον οποίο διόρισε ως επικεφαλής του εκλογικού του επιτελείου και πολιτικού του γραφείου, είναι άτομο, το οποίο είναι πολύ καλά γνωστό στους ΔΗΚΟϊκούς και όχι μόνον ότι καθύβριζε με τα χειρότερα λόγια τον αείμνηστο ηγέτη Τάσσο Παπαδόπουλο, ακόμα και μετά το θάνατό του;”

Ερωτάται ακόμη ο κ. Λιλλήκας:

– «Γιατί η όλη πολιτική του πορεία συνδέεται με πολιτικά συμβόλαια (διαφημιστικές καμπάνιες κλπ) με εταιρείες του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όπως δόθηκαν τελευταία στη δημοσιότητα;”

– “Αφού επιμένει να διατείνεται ότι κρατά τη σφραγίδα του Τασσισμού,να απαντήσει γιατί το 2003 ήθελε ανταλλάγματα –και τα πήρε- για να στηρίξει τον αείμνηστο Πρόεδρο;”

Γιατί κανένας από τους πρώην συναδέλφους του Γιώργου Λιλλήκα στο Υπουργικό Συμβούλιο του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου δεν υποστηρίζει την υποψηφιότητα του;

– «Δεν είναι ο κ. Λιλλήκας, που στη συνέντευξη του στην εφημερίδα `Καθημερινή`, ακόμα και πριν ολίγες ημέρες στο ντιμπέιτ, δήλωσε ότι `η διαφορά μου με τον Τάσσο Παπαδόπουλο είναι ότι εγώ το διατυπώνω ευθέως και ευθαρσώς`, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Τάσσος Παπαδόπουλος κρυβότανε πίσω από το `σωστό περιεχόμενο` και ότι λίγο – πολύ δεν είχε το θάρρος ούτε το τσαγανό να αντισταθεί και ενεργούσε με βάση τις πιέσεις που δεχόταν;”