Δραματική αύξηση των αιτητών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας

Δραματικά έχουν αυξηθεί οι αιτήσεις για παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λάρνακας. Γι΄ αυτό ο δήμος έχει προβεί σε περαιτέρω διεργασίες, ώστε να καταφέρει να βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερους δημότες του, οι οποίοι χρήζουν άμεσης ανάγκης.

Συγκεκριμένα τέθηκε ξανά σε εφαρμογή το σύστημα αξιολόγησης αιτήσεων για παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, λόγω του αυξημένου αριθμού πολιτών που περνούν δύσκολες ώρες .

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «συνεχίζουμε να είμαστε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας. Λόγω του υπερβολικά μεγάλου αριθμού δικαιούχων και μη, επανέρχεται στο σύστημα αξιολόγησης των αιτήσεων για παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο».

Οι συμπολίτες μας, «καλούνται από σήμερα Παρασκευή 5 Απριλίου 2013 να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση για παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λάρνακας, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 11 Απριλίου 2013. Αιτήσεις μπορούν να παραλάβουν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που στεγάζεται στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας».

Για περισσότερες πληροφορίες ο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτίνονται στο τηλέφωνο 24652429, στο Δημοτικό Μέλαθρο Ευγηρίας.