Δοξάστε τους… Θαυμάστε τους…

Την 1η Δεκεμβρίου, και συγκεκριμένα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, εξελέγη νέος πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στη πρώτη του  δήλωση μετά την ανακήρυξη του έχει πει ξεκάθαρα : “Δεν είμαστε ούτε Παπαδοπουλικοί, ούτε Καρογιανικοί ούτε Κυπριανικοί, ούτε Τασσικοί, θα είμαστε πάντα Δηκοϊκοί”. Σήμερα, συνέχισε, ξεκινά μια νέα μέρα.

«Ενωμένοι θα μπορέσουμε να συμβάλουμε θετικά, να επιλύσουμε τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή ταλανίζουν τον τόπο και το λαό μας”.

Η διεύθυνση της Λαιμητόμος.com, έδωσε βήμα επικοινωνίας προς το Νικόλα Παπαδόπουλο με  μία πολύ καλή και τεκμηριωμένη συνέντευξη, με βίντεο, ενώ στον ανθυποψήφιο του, Μάριο Καρογιάν δημοσίευσε συνέντευξη του, τη τελευταία μέρα της προεκλογικής τους διαμάχης.  Ως ιστοσελίδα κρατήσαμε  μία ουδέτερη στάση έναντι των δύο υποψηφίων.

Κάποιος όμως πρέπει να “μαζέψει τα σκυλιά που γαβγίζουν” ακόμα μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης….Μαζευτείτε λοιπόν γιατί απέναντι στα σκυλιά υπάρχουν και λιοντάρια που κι αυτά μπορούν να βρυχώνται…. και μάλιστα ,μπορούν να κατασπαράξουν τα  σκυλιά που γαβγίζουν……

published

Η Λαιμητόμος απευθύνει επίσημα την ερώτηση κατά παντός υπευθύνου, ρωτώντας ποιος μπορέι και πως επιτρέπεται αυτό από την οικογένεια του αείμνηστου προέδρου, Τάσσου Παπαδόπουλου να χρησιμοποιείται το όνομα τους με αυτό το τρόπο και να προσβάλει την οικογένεια μέσα από το facebook….. FAVIOLA PAPADOPOULOS

images (6)

Aυτή που παριστάνει το όργανο της οικογένειας του αείμνηστου προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου, δεν έχει κανένα δικαίωμα ούτε και της έχουμε παραχωρήσει το διακιώμα να μας βρίζει.

FAVIOLA2

Το ΔΗΚΟ δεν ανήκει σε αυτή την Faviola Papadopoulos, και όποια η όποιος και αν κρύβεται πίσω από αυτό το ψέυτικο προφίλ πρέπει να φροντίσει η οικογένεια Παπαδόπουλου να απαλλαγεί από αυτό πριν να είναι πολύ αργά γιατί ήδη έχει κάνει τεράστια ζημιά αυτή η χαζοφαβιόλα όπως θέλει να λέγεται.

FAVIOLA13

Το ΔΗΚΟ πρέπει να προχωρήσει ενωμένο μπροστά και όχι διαπασμένο και όχι όπως κάποιους που άρχισαν  από τη πρώτη μέρα εκλογής του Νικόλα Παπαδόπουλου, τις απειλές και τις ύβρεις και τις ειρωνίες προκαλώντας περαιτέρω διάσπαση στο κόμμα.

FAVIOLA