Δολοφονία 46χρονης από 55χρονο σύζυγο: «Ήπια, επέστρεψα σπίτι, τσακωθήκαμε, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα»

«Με την Κατερίνα τσακωνόμασταν. Πριν λίγο καιρό έφυγα από το σπίτι και νοίκιασα άλλο διαμέρισμα στην περιοχή. Τις τελευταίες ημέρες προσπαθήσαμε να τα ξαναβρούμε. Επέστρεψα σπίτι χωρίς να ξενοικιάσω το άλλο. Όμως όλα πήγαν στραβά. Είχα βγει νωρίτερα έξω, ήπια και επέστρεψα στο σπίτι. Τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά, άρπαξα το μαχαίρι και τη σκότωσα» αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου μάγειρα στους αστυνομικούς, τη στιγμή που τον οδηγούσαν στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, που χειρίζονται την υπόθεση συγκεντρώνουν μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις όλες τις λεπτομέρειες μιας σχέσης ζωής που ο μεσήλικας συζυγοκτόνος έπνιξε στο αίμα γράφοντας με δύο μαχαιριές το δραματικό φινάλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο δράστης, πριν κλείσει πίσω του την πόρτα του διαμερίσματος της οδού Ματρόζου για να εξαφανιστεί μετά τη σφαγή της 46χρονης συζύγου του πήρε τηλέφωνο τον γιο του λέγοντας «Τσακώθηκα με τη μητέρα σου. Πήγαινε σπίτι να δεις…» . Τους τελευταίους μήνες η κατάσταση ήταν εκρηκτική.

Ο μάγειρας, είχε εγκαταλείψει το διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι και είχε ενοικιάσει ένα άλλο στην περιοχή, όμως κάποιες φορές επέστρεφε στην καθαρίστρια σύζυγο του και ζητούσε επανασύνδεση. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες είχε γυρίσει στο σπίτι και ζητούσε επίμονα από την 46χρονη να τα ξαναβρούν. Πάντα, κάθε επικοινωνία κατέληγε σε άγριο τσακωμό μέχρι που χθες, η κατάσταση έφθασε στα άκρα.

Μεθυσμένος και αποφασισμένος να λύσει με κάθε τρόπο τις διαφορές του, τσακώθηκε άγρια και αφού επιχείρησε αρχικά να πνίξει τη σύζυγο του στη συνέχεια, άρπαξε το κουζινομάχαιρο και με δυο μαχαιριές της “πήρε” τη ζωή.