Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε πριν από λίγο, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Ο καθ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους, στα Γλυκά Νερά, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Δράστης του στυγερού εγκλήματος, είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σύζυγος της Καρολάιν παραδέχτηκε την πράξη του, καθώς κατάλαβε ότι πλέον τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος τους είναι αδιάσειστα. Φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που του έθεταν ερωτήματα εδώ και πολλές ώρες, ότι διέπραξε το έγκλημα γιατί είχαν έντονους καβγάδες και μάλιστα το μοιραίο βράδυ υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ισχυρίστηκε ότι διέπραξε τη δολοφονία εν βρασμώ, ενώ φέρεται να υποστήριξε ότι έπλασε το σενάριο με την υποτιθέμενη ληστεία στο σπίτι τους, γιατί σκεφτόταν το τι θα απογίνει το παιδάκι τους.

Οι ενδείξεις για την ενοχή του 32χρονου πιλότου ήταν ισχυρές και πριν ομολογήσει την πράξη του. Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά νωρίτερα πηγές της ΕΛ.ΑΣ., από βασικός μάρτυρας της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, ο 32χρονος πιλότος είχε μετατραπεί σε βασικό ύποπτο.