Διπλό φονικό: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε το ζεύγος ο 33χρονος

Ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση της κράτησης του, παραδέχθηκε σε γραπτή κατάθεσή του ότι αυτός διέπραξε το στυγερό διπλό έγκλημα με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου.

Τον 33χρονο είχαν “καρφώσει” στις καταθέσεις τους ο ετεροθαλής αδελφός του και η συμβία του.

Από τις αναφορές στο δικαστήριο του επικεφαλής των ανακρίσεων κ. Κουμεττου, φαίνεται ότι ο 33χρονος παραδέχθηκε το φονικό και έδωσε και λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε.

Από επιστημονικές εξετάσεις εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 33χρονου σε παπούτσια που βρέθηκαν έξω από το σπίτι των θυμάτων ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης και είπε ακόμα ότι εντοπίστηκε ανοικτό συρόμενο παράθυρο κουζίνας. Δεν εντοπίστηκε  το πορτοφόλι 60χρονου ενώ παραμένει άγνωστο τι κλάπηκε από την οικία.

Κατά τη σημερινή δικαστική διαδικασία ο 33χρονος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, σ’ αντίθεση με την πρώτη φορά και εμφανίστηκε πολύ ψύχραιμος

Ο δικηγόρος του 33χρονου, διευκρίνισε ότι δεν φέρει ένσταση στην ανανέωση της 8ημερης κράτησής του και ζήτησε άπλα τα εντάλματα σύλληψης