Διπλό φονικό: Πήγαν να κλέψουν χρηματοκιβώτιο που δεν υπήρχε;;;

Θρίλερ για γερά νεύρα; Ή μία παρέα φίλων οι οποίοι  είναι χρήστες ναρκωτικών και δεν ήξεραν τι τους γινόταν και διέπραξαν ένα στυγερό έγκλημα αφαιρώντας τη ζωή δύο ανθρώπων;

Αυτό το γρίφο καλούνται να λύσουν οι αρχές αν και σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις του 22χρονου και τα αλληλοκαρφώματα των 4 υπόπτων, φαίνεται ότι η υπόθεση ξεκαθαρίζει πλέον.

Χθες το απόγευμα η Αστυνομία  οδήγησε τον 22χρονο στη σκηνή του εγκλήματος στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο και υπέδειξε ορισμένα σημεία που αφορούν τον δικό του ρόλο.

Ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο κουκουλοφόρος που μπήκε στο σπίτι όταν ο 33χρονος ανάγκασε τον 15χρονο γιο των θυμάτων να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι όταν ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο των θυμάτων, είδε το ζεύγος νεκρό. Επίσης, ο 22χρονος υπέδειξε στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας τον τρόπο που εισήλθε στο σπίτι και στη συνέχεια οδήγησε τους ανακριτές στο υπνοδωμάτιο όπου βρίσκονταν τα δύο θύματα, καθώς και άλλους χώρους στο σπίτι όπου είχαν κινηθεί μαζί με τον 33χρονο.

Η συλληφθείσα συμβία του 33χρονου, ε’ιχε αναφέρει  ότι στις 18 Απριλίου συναντήθηκε με τους άλλους τρεις συλληφθέντες, τον συμβίο της, τον ετεροθαλή αδερφό του και τον 22χρονο για να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Ο 33χρονος είχε πει στην ίδια και στον ετεροθαλή αδελφό του να μείνουν σπίτι και να αναμένουν ειδοποίησή του ώστε να μεταβούν στον χώρο για να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο.

Αυτό το χρηματοκιβώτιο δεν βρέθηκε ποτέ ή δεν υπήρχε…

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταβούν στη σκηνή του άγριου φονικού και οι υπόλοιποι ύποπτοι.

Αναμένεται επίσης ότι θα γίνει και η αναγνωριστική παράταξη, την οποία θα κληθεί να επιθεωρήσει ο 15χρονος αυτόπτης μάρτυρας.

Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και ελπίζουμε να διαλευκανθεί σύντομα το αποτρόπαιαο αυτό έγκλημα το οποίο έχει συνταράξει όλη τη Κύπρο.