Διπλό φονικό: Θύμα της υπόθεσης η 21χρονη είπε ο δικηγόρος της

“Δεν είναι ύποπτη αλλά θύμα” ανέφερε στο δκαστήριο ο δικηγόρος της 21χρονης συμβίας του Λοίζου Τζιωνή η οποία κρατείται ως ύποπτη για τη διάπραξη του διπλού φονικού στο Στρόβολο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε σήμερα για άλλες οκτώ μέρες τα διατάγματα κράτησης των δύο εκ των συλληφθέντων, του ετεροθαλούς αδελφού και της συμβίας του 33χρονου, σχετικά με το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το παγκύπριο και όχι μόνο.

Ο δικηγόρος της 21χρονης,  Σωτήρης Αργυρού, δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για οκταήμερη κράτηση της πελάτισσας του, υποδεικνύοντας οτι βοηθά την Αστυνομία στο έργο της και οτι πρόθεση της είναι να εξιχνιαστεί το συντομότερο. Ξακαθάρισε ότι η 21χρονη  δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ότι “δεν είναι ύποπτη αλλά το θύμα”.

Ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του υπόπτου, ο οποίος παρουσιάστηκε και σήμερα χωρίς δικηγόρο, φέρεται ως το πρόσωπο που θα παραλάμβανε τα κλοπιμαία και τους δράστες απο την κατοικία των θυμάτων, την μοιραία νύχτα που διαπράχθηκε το διπλό φονικό.

Για την πολύκροτη υπόθεση, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 189 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 47 περίπου καταθέσεις από το φιλικό οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον των θυμάτων αλλά και των υπόπτων. Επίσης  έγιναν 10 έρευνες υποστατικών και οχημάτων και έχει γίνει αναγνωριστική παράταξη καθώς και υποδείξεις σκηνών.

Σύμφωνα με όσα λέχθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου, θα γίνουν περαιτέρω υποδείξεις σκηνών ενώ ψάχνουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης για συγκεκριμένη διαδρομή που έγινε.

Εξακολουθούν να αναζητούνται κλοπιμαία αντικείμενα από το σπίτι καθώς και το πορτοφόλι του θύματος, Γιώργου Χατζηγεωργίου.