Διονύσης Σχοινάς στην εκπομπή «Happy Day»: Ελπίζω να το λύσουμε εξωδικαστικά με τον Μαζωνάκη…

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε για τη διαμάχη που έχει με το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είναι κάτι που με έχει στεναχωρήσει πολύ και συμβαίνει πρώτη φορά στη ζωή μου».

«Εδώ και δύο μήνες ανταλλάσσουμε εξώδικα γελοία. Δεν έγινε και τίποτα, ένα σχήμα χάλασε. Ελπίζω να το λύσουμε εξωδικαστικά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έχω τρελό σεβασμό προς τη μεριά του», δήλωσε για τον συνάδελφό του.

«Δύο φορές πήγαμε για πρεμιέρα, ακυρώθηκε χωρίς να το ξέρω, χωρίς να το συζητήσουμε καν και να το αποφασίσουμε μαζί. Ήμασταν δύο οι πρωταγωνιστές εκεί», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τη σύζυγό του, Καίτη Γαρμπή και τη σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US, είπε: «Γνωρίζονται πολλά χρόνια. Υπήρξαν και συνυφάδες. Η αδελφή της και ο αδελφός της ήταν παντρεμένοι».

Όσο για τον γιο του, Δημήτρη, με τον οποίο εμφανιζόταν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, δήλωσε πως «θα φτάσει ψηλά μόνο αν δουλέψει».

«Τα παιδιά των καλλιτεχνών σίγουρα είναι πιο ευνοημένα. Αλλά ο γιος μου θα φτάσει ψηλά μόνο αν δουλέψει, αυτό είναι δικό του θέμα. Ταλέντο πάντως έχει πιο πολύ από εμάς», δήλωσε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μπορώ να είμαι αντικειμενικός μαζί του, γιατί είμαι πολύ αυστηρός στη μουσική. Έχουμε σχέση αδελφική, δεν τον έχω μαλώσει, ούτε του έχω φωνάξει ποτέ. Αυτά τα έχει με τη μάνα του».