Δικηγόρος Τραμπ: Εξαγόρασα την σιωπή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς με δικά μου χρήματα

Τα 130.000 δολάρια που καταβλήθηκαν τον Οκτώβριο του 2016 στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να μην προβεί σε ενοχοποιητικές αποκαλύψεις για την σεξουαλική σχέση που διατηρούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ όταν ο ίδιος ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια, δεν προέρχονταν από τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά από την τσέπη του δικηγόρου του.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε εχθές ο Μάικλ Κοέν, προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ, σε μία δήλωση στους New York Times, όταν έγινε γνωστό ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εκλογών διεξήγαγε έρευνα για την πληρωμή που είχε λάβει η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Όπως κατάθεσε ο Κοέν στην Επιτροπή, η καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού ήταν έννομη και δεν είχε δηλωθεί ως έξοδο προεκλογικής εκστρατείας, όπως είχε καταγγελθεί από τον οργανισμό Common Cause. Επίσης, όπως επισήμανε στη δήλωσή του, τα χρήματα δεν προέρχονταν από τον Τραμπ αλλά από τον δικό του λογαριασμό, και δεν ζήτησε ποτέ από τον δισεκατομμυριούχο να του τα… επιστρέψει. «Η καταγγελία είναι παντελώς αστήρικτη και δεν υπάρχει τίποτα παράνομο ή επιλήψιμο στην καταβολή του ποσού», δήλωσε στους New York Times o δικηγόρος, ο οποίος προφανώς γίνεται εξαιρετικά… ανοιχτοχέρης όταν πρόκειται να καλύψει τα «παραστρατήματα» των φίλων και εργοδοτών του.

Η 38χρονη σήμερα Stormy Daniels, είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τον Τραμπ το 2006, μόλις τρεις μήνες αφότου η Μελάνια έφερε στον κόσμο τον γιο τους, Μπάρον.

Η εκρηκτική ξανθιά είχε μιλήσει σχετικά με τις επαφές τους στο περιοδικό In Touch το 2011, αλλά η συνέντευξη παρέμενε αδημοσίευτη μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες. Σε αυτήν, η πορνοστάρ αποκαλύπτει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον ερωτικό δεσμό της με τον Τραμπ την περίοδο πριν γίνει πρόεδρος, όπως π.χ. ότι της είχε πει ότι του θυμίζει… την κόρη του.

Στη συνέχεια (και αφού έλαβε το ποσό των 130.000 ευρώ) η πορνοστάρ διέψευσε το περιεχόμενο της συνέντευξης, ωστόσο μετά υπαναχώρησε και άφησε ξανά αιχμές ότι όσα είχε πει τότε ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.