Διεθνείς διακρίσεις για τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Για την «καλύτερη συμφωνία σύμπραξης δημόσιου-ιδιωτικού τομέα» βραβεύτηκαν τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Σε Δελτίο Τύπου, η Hermes Airports «χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τη νέα διεθνή βράβευση που έχουν εξασφαλίσει τα Διεθνή Αεροδρόμια της Κύπρου, αυτή τη φορά ως προς το υψηλό επίπεδο αξιολόγησης της οποίας έτυχε η συμφωνία σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, σε σχέση με την παραχώρηση και διαχείριση των κυπριακών αερολιμένων από την Hermes Airports».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Hermes Airports Ιάκωβος Ιακώβου δήλωσε ότι «η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της κοινής προσπάθειας που κατέβαλαν η Hermes Airports και η πολιτεία, για σύναψη μιας λειτουργικής, αποτελεσματικής και δίκαιης συμφωνίας, με κύριο άξονα τον αμοιβαίο σεβασμό”.

“Αποτελεί επίσης ένα εξαιρετικό παράδειγμα αγαστής συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, γεγονός που διανοίγει νέους ορίζοντες και δυνατότητες για την υλοποίηση και άλλων, νέων αναπτυξιακών έργων στον τόπο μας», ανέφερε.

Επίσης, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Craig Richmond δήλωσε ότι «η Hermes Airports επαναβεβαιώνει την προσήλωση της για συνεχή αναβάθμιση του ήδη υψηλού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών στα Διεθνή Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, μέσα από μια ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και της κοινωνίας».

Στο Δελτίο Τύπου αναφέρεται ακόμα ότι «στη βάση της Συμφωνίας Παραχώρησης των Αεροδρομίων και με γνώμονα πάντα το δημόσιο συμφέρον σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διέρχεται σήμερα ο τόπος, η Hermes Airports θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τα διεθνή αεροδρόμια της Κύπρου με πλήρη επαγγελματισμό και να αποτελεί έναν υπεύθυνο παράγοντα που εργάζεται μεθοδικά, στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου και στην ουσιαστική ενίσχυση της οικονομίας της πατρίδας μας».