Διεθνής βράβευση του Sunrise Beach Hotel από το Holiday Check

Το ξενοδοχείο Sunrise Beach, του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise, βραβεύτηκε από τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Γερμανίας, Holiday Check (www.holidaycheck.com), ως το πιο δημοφιλές ξενοδοχείο στην Κύπρο καθώς και για τα θετικά σχόλια που λαμβάνει από πελάτες του, μέλη του Holiday Check, για τη διαμονή και τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν.

Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Ξενοδοχείων Sunrise, έχουν αποσπάσει και στο παρελθόν κορυφαίες διακρίσεις από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης των πελατών τους για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχουν. Πρόσφατα, εξάλλου, είχαν βραβευτεί τα ξενοδοχεία Sunrise Beach Hotel και Brilliant Hotel Apartments από την παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα αξιολόγησης ταξιδιών Trip Advisor Travellers.

Αξιοσημείωτο θεωρείται το γεγονός ότι σε μια περίοδο που η Κύπρος αντιμετωπίζει τη σοβαρότερη οικονομική κρίση από το 1974, ο Όμιλος προχώρησε πέρσι στη μεγαλύτερη επένδυση στην τουριστική βιομηχανία με την ανέγερση του υπερσύγχρονου και υπερπολυτελούς Sunrise Pearl, το οποίο βρίσκεται στην παραλία του Πρωταρά, ακριβώς δίπλα από το Sunrise Beach Hotel.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.sunrise.com.cy.