Διαμαρτυρία μελών της αστυνομίας

Η πιο κάτω επιστολή διαμαρτυρίας αποστέλεται από μέλη της αστυνομίας σε βουλευτές όλων των κομμάτων διαματυρόμενοι για τις αποκοπές στη μισθολογία τους:

“Κύριε Βουλευτά,

Ως μέλος της Αστυνομίας έχω προσφέρει αρκετά χρήματα απο το εισόδημα μου για να βοηθήσω το κράτος και να στερώ την οικογένεια μου. Τώρα με τις προτάσεις τις κυβέρνήσης ζητάτε να προσφέρω και πάλιν εγώ και όσοι εργάζονται με το σύστημα βάρδιας. Ειναι δικαιότερο και νομιμοτερο το βάρος να το μοιραστούν και οι υπόλοιποι δημόσιοι υπαλλήλοι οπως έπραξα και εγώ με την αποκοπή του 0,8% για τους ωρομίσθιους υπαλλήλους πράγμα το οποίο εσείς ψηφίσατε και με το οποίο συμφώνησα.

Τώρα καλείστε να με αδικήσετε. Όπως και πολλόι άλλοι και εγώ ψήφισα για να εκλεγείτε.

Δεν ζητώ τίποτε περισσότερο απο μια δίκαιη αντιμετωπιςη. Θέστε στο τραπέζι των διαπραγματέυσεων την οριζόντια αποκοπή η οποία είναι πολύ μικρή και σίγουρα δεν ξεπερνά το 1%. Γίνεται εσείς εκείνοι που θα αποδώςουν δικαιοσύνη σε μια κατηγορια εργαζομένων που εχει ως σκοπό της και τον επιτελεί στο ακαιραιο, την ασφαλεια του πολίτη της Δημοκρατιας. Μην τον άδικησης για ακομα μια φορα επειδη και αυτος εχει οικογένεια και παιδιά.”