Διακοπή του αγώνα Απόλλωνα – Ομόνοιας

Ο επαναληπτικός αγώνα του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας στο Τσίρειο Στάδιο διακόπηκε ενώ ο Απόλλωνας προηγείτο στο σκορ με 3-1.

Στον πρώτο αγώνα οι δύο ομάδες είχαν εξέλθει ισόπαλες 2-2.

Η τύχη του αγώνα θα κριθεί ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ.

Ο διαιτητής του αγώνα Λεόντιος Τράττος διέκοψε οριστικά τον αγώνα στο 83ο λεπτό.

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο διακοπές η μία στο α` ημίχρονο και η άλλη στο β` ημίχρονο.

Ο Απόλλωνας προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με γκολ του Μάγκλιτσα στο 6`. Στο 26` ο Άλεξ Ντα Σίλβα έκανε το 2-0 δίνοντας προβάδισμα πρόκρισης στη λεμεσιανή ομάδα. Στην εκπνοή του α` ημιχρόνου η Ομόνοια ξαναμπήκε στον αγώνα καθώς ο Σιέρινταν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μείωσε σε 2-1 (45`+3`). Στη φάση του πέναλτι ο διαιτητής του αγώνα απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ρομπέρζ.

Στο β` ημίχρονο η Ομόνοια έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, ωστόσο στο 66` έμεινε και αυτή με 10 λόγω αποβολής του Παναγιώτου με απευθείας κόκκινη. Δύο λεπτά αργότερα στο 68` ο Πέδρο έκανε το 3-1 για τον Απόλλωνα.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 71` περίπου για μερικά λεπτά. Στο 82` ο διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα μετά από ρίψη φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων από την πλευρά των οπαδών της Ομόνοιας.