Διάφορα κόλπα που μπορεί να κάνει κανείς στη μηχανή αναζήτησης της Google

Δοκιμάστε να παίξετε με την μηχανή αναζήτησης της Goοgle, εφαρμόζοντας τους εξής συνδυασμούς:

Πληκτρολογήστε την λέξη elgoog, δηλαδή την λέξη google όπως θα φαινόταν σε ένα καθρέφτη.Επιλέξτε το αποτέλεσμα με όνομα elgoog.im δηλαδή τη φράση «I’m Google» γραμμένη ανάποδα και  όλα θα  εμφανιστούν σε κατοπτρική γραφή από τα δεξιά στα αριστερά.

Πληκτρολογήστε «Zerg Rush», φράση που προέρχεται από το παλιό βιντεοπαιχνίδι Starcraft, στο οποίο η φυλή των Zerg κατατροπώνει τους αντιπάλους της σε χρόνο μηδέν. Όταν κανείς εισάγει τη φράση στο Google, χρωματιστοί χαρακτήρες «ο» βομβαρδίζουν την οθόνη. Ο χρήστης μπορεί να κλικάρει τα «ο» καθώς πέφτουν πριν προλάβουν να καταστρέψουν ολόκληρη τη σελίδα.

Κάντε μηχανή αναζήτησης το όνομά σας! Γράψτε  «funnygoogle»στη μηχανή αναζήτησης και κλικάρετε το πρώτο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια εισάγετε το όνομά σας ή οποιαδήποτε άλλη λέξη και δείτε τη να γίνεται το λογότυπο της μηχανής.

Πληκτρολογήστε «Google Doodles» και θα εμφανιστούν όλα τα Google Doodles, τα πειραγμένα λογότυπα που εμφανίζονται στο Google και τιμούν συνήθως διάφορες επετείους.

Κάντε την οθόνη σας να γέρνει, πληκτρολογείστε στη μηχανή αναζήτησης “Do a barrel” και αμέσως θα δείτε να στριφογυρίζει η οθόνη σας.

Παίξτε με την βαρύτητα πληκτρολογώντας “Google gravity”  και το αισθάνομαι τυχερός και θα δείτε το πάνω μέρος της σελίδας της google να πέφτει πάνω στη μηχανή αναζήτησης.

Καλή διασκέδαση!