Διάταγμα κράτησης για τη θεία του μικρού Σταύρου

Διάταγμα επταήμερης κράτησης εναντίον της θείας του μικρού Σταύρου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε στις 10.00.

Παρόντες ήταν ο σύζυγός της, αδελφός του πατέρα του παιδιού και συγγενείς της, ενώ από την οικογένεια του παιδιού παρευρέθηκε ο παππούς του.

Η 35χρονη θεία, ύποπτη για την απαγωγή του Σταύρου την περασμένη Παρασκευή από τον Ύψωνα, κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και έκθεση παιδιού. . Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο από τον λοχία του ΤΑΕ Θάνο Χαραλάμπους, ανακριτή της υπόθεσης, από το 2003 οι δύο οικογένειες δεν είχαν καλές σχέσεις και επιβεβαίωσε της φήμες ότι πριν από μήνες σε παιδική κρέμα που προοριζόταν για κατανάλωση από τον μικρό Σταύρο εντοπίστηκαν ξένες ουσίες λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά.

Η αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά άλλα δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στην περίεργη αυτή υπόθεση, καθώς το χρονικό διάστημα που το παιδί εγκαταλείφθηκε από τους απαγωγείς του στο κοιμητήριο Ύψωνα, όπου και εντοπίστηκε από διερχόμενους, η 35χρονη ανακρινόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.