Διάσημη sexpert των ΗΠΑ: Αυτό είναι το πιο απλό κόλπο για καλύτερο σεξ..!

Αν η συνήθεια, η βαρεμάρα και η ανία κατοικούν στην κρεβατοκάμαρά σας, τότε σίγουρα αναζητείτε τρόπους για να κάνετε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή και να αφυπνίσετε τον/την σύντροφό σας. Και ενδεχομένως, στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης, ο δρόμος να σας έφερε στο κατώφλι κάποιου sex shop ή στο κατάστρωμα ενός πλοίου της αγάπης, δημοφιλείς προορισμοί το δίχως άλλο. Υπάρχει, όμως, και κάτι που δεν θα χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι για να το βρείτε και δεν κοστίζει ούτε σεντ.

Όπως επισημαίνει η sexpert Δρ Zhana Vrangalova, διάσημη στις ΗΠΑ, οι αναστεναγμοί και τα βογγητά κατά τη διάρκεια της πράξης είναι πολύ σημαντικά γιατί οι σύντροφοι μπορούν έτσι να γνωρίζουν ότι «κάνουν κάτι σωστά» και τους προσφέρουν καθοδήγηση πάνω σε αυτά που θέλουμε. Ταυτόχρονα, οι σύντροφοι που εισπράττουν τις αισθησιακές κραυγές νιώθουν αυτοεκτίμηση γιατί είναι βέβαιοι ότι παρέχουν χαρά στον/στην σύντροφό τους.

Οι λάγνοι ήχοι ενισχύουν την επικοινωνία του ζευγαριού, χωρίς μάλιστα να χρειάζεται να γίνει κάποια δήλωση πάνω στο τι τους αρέσει. Αφού η σύντροφος αναστενάζει κάθε φορά που κάνετε κάτι συγκεκριμένο, πάει να πει ότι της αρέσει, οπότε συνεχίστε. Αν, πάλι, παρατηρήσετε αδιαφορία, τότε μάλλον αυτό το συγκεκριμένο δεν της λέει κάτι, οπότε αλλάξτε ρεπερτόριο. Όπως η ίδια η επιστήμονας υποστηρίζει, «ξεκινήστε με ένα κλασικό ωχ και αφήστε τη φωνή σας να αυξομειώνεται ανάλογα με το πόσο σας αρέσει κάτι». Με απλά λόγια, αν σας αρέσει κάτι δείξτε το με ένα αισθησιακό βογκητό. Προσοχή, όμως, μην αρχίσετε την πάρλα, διότι αυτή ουδένα αφροδισιακό αποτέλεσμα θα έχει. Για τη γκρίνια δεν το συζητάμε καν…