Διάσημη blogger εξηγεί γιατί είναι… παρθένα στα 32 της!  (Video)

Παρθένος στα 32; Κι όμως μια vegan YouTuber αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει ακόμη σεξ στη ζωή της, παρά το γεγονός πως είναι ένα «πολύ σεξουαλικό άτομο».

Η Κριστίνα Καρίλο Μπουκαράμ, η οποία είναι γνωστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ψευδώνυμο FullyRawKristina, μίλησε ανοιχτά για την απόφασή της να περιμένει για το κατάλληλο άτομο στο τελευταίο της βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια στο Μπαλί όταν ήταν 30 χρονών.

Η influencer γιόρτασε τον 1,5 χρόνο σχέσης της με τον σύντροφό της Κας αυτή την εβδομάδα, αλλά λέει πως είναι ακόμη παρθένα και όλα όσα έλεγε σε εκείνο το βίντεο, εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα.

Η Κριστίνα λέει ότι αποφάσισε τελικά να μοιραστεί το βίντεο επειδή ένιωσε έτοιμη να πει την ιστορία της και πίστευε ότι θα βοηθούσε κι άλλους που αισθάνονται πίεση από την κοινωνία να κάνουν σεξ ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμοι.

Την εποχή εκείνη μόλις είχε κλείσει την παραγωγή βιολογικών προϊόντων, την εταιρεία της για περισσότερο από μία δεκαετία και είπε ότι εργαζόταν πάνω στην «μεταμόρφωση» και την «εξέλιξη» της ζωής της.

Η Κριστίνα, με καταγωγή από τον Ισημερινό και τον Λίβανο, δήλωσε ότι μεγάλωσε σε ένα σπίτι «πολύ ορθόδοξων χριστιανών» και «πάντα έκανε το σωστό πράγμα». «Εξακολουθώ να υποστηρίζω αυτές τις αρχές» λέει για την θρησκευτική της ανατροφή.

Κοιτάζοντας πίσω, η Κριστίνα λέει ότι ήταν «πολύ μικρή» όταν γνώρισε για πρώτη φορά την αγάπη στην πρώτη της ρομαντική σχέση. «

«Αποφάσισα να μείνω παρθένα μέχρι να παντρευτώ αυτό τον υπέροχο άνθρωπο τον οποίο εξακολουθώ να αγαπώ» εξηγεί. «Επειδή για μένα, δεν μπορούσα να φανταστώ ένα μεγαλύτερο δώρο που θα έδινα στον σύζυγό μου από το ένα πράγμα που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει από μένα».

Εκτός από την ανατροφή της και την επιθυμία της να μείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της, η Κριστίνα δήλωσε πως ξεκίνησε την πρώτη της επιχείρηση σε ηλικία 18 ετών και δεν είχε χρόνο για σχέσεις. «Έχω βάλει τόσο μεγάλο μέρος από το πάθος μου, αυτή την ενέργεια και ναι, μεγάλο τμήμα της σεξουαλικής μου ενέργειας στην καριέρα μου».

Η vlogger σημείωσε ότι πολλές φορές τα κορίτσια καταλήγουν με άνδρες που τους πιέζουν συνεχώς να κάνουν σεξ. «Κανείς δεν περνά χρόνο για να γνωρίσει καλύτερα ο ένας τον άλλον και να αγαπήσει ο ένας τον άλλον» είπε. «Γι’ αυτό αυτό μπορεί να τους φοβίσει. Δεν κάνεις μόνο σεξ. Ανταλλάσετε ενέργειες».

Εκείνη την περίοδο που γύρισε το βίντεο, η Κριστίνα προσπαθούσε ακόμη να αναλογιστεί το πώς είχε λήξει η τελευταία σχέση της, εξηγώντας πως ήταν «η πιο οδυνηρή» από τις τρεις σχέσεις που είχε μέχρι τότε.

Αν και επέμεινε πως τον είχε συγχωρήσει για τον τρόπο που είχαν χωρίσει, εξακολουθούσε να παλεύει να συγχωρήσει τον εαυτό της μετά από τρία χρόνια από τότε που είχε βάλει τέλος σε εκείνη την σχέση.

«Θέλω να μείνω παρθένα μέχρι να παντρευτώ, πιστεύω ότι όταν αποφασίσω να το κάνω, θα είναι με ένα άτομο με το οποίο θα πρέπει να νιώθω ασφαλής» είπε. «Θέλω να νιώσω πως είμαι απόλυτα συνδεδεμένη με το άτομο αυτό και πως αυτός με την σειρά του, με αγαπά. Για μένα, δεν πρόκειται για μια σεξουαλική πράξη. Είναι η αγνότητά μου. Είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου που παίρνει, ή που του κάνω δώρο. Θα ήταν πολύ ωραίο να γνωρίζετε ότι αυτός ο άλλος σας αγαπά αρκετά, με έναν τρόπο που να μπορείς να γιορτάσεις αυτή την σχέση μαζί του».

Η Κριστίνα υπογράμμισε πως, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, έχει και η ίδια «επιθυμίες». Της αρέσει να φιλάει ανθρώπους και να τους κρατά αγκαλιά.

Παραμένει ωστόσο, παρθένα μέχρι να γνωρίσει τον σωστό άνθρωπο και να νιώσει έτοιμη να δώσει ένα κομμάτι του εαυτού της στον σύντροφό της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ίδια.

«Δεν είναι μόνο η διατροφή μου αγνή – τρώω μόνο ωμά φρούτα και λαχανικά. Τ κάνω αυτό εδώ και 12 χρόνια, αλλά είμαι και σεξουαλικά αγνή» είπε.

Η Κριστίνα παραδέχτηκε ότι έχει λάβει «κακόβουλα σχόλια» από ανθρώπους της ζωής της που γνωρίζουν ότι είναι παρθένα, αλλά νιώθει περήφανη για τον εαυτό της και που δεν δίνεται σε κάποιον μόνο και μόνο επειδή όλοι το κάνουν.

Όσο για το είδος του άνδρα που ψάχνει, η Κριστίνα επιμένει ότι δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο τύπο. «Νομίζω ότι το περισσότερο που θα μπορούσα να ζητήσω είναι κάποιος με τόσο καθαρή και αγνή καρδιά που θα μου συμπεριφέρεται σαν να είμαι βασίλισσα, θα με αγαπά και απλά θα με κρατά» λέει.

Η σταρ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σήλωσε ότι έχει απηυδύσει με τους ανθρώπους που είναι «ανώριμοι» στις σχέσεις και που δεν επικοινωνούν με τους συντρόφους τους.

«Θέλω έναν πλήρως αφοσιωμένο βασιλιά. Θέλω έναν άνδρα. Θέλω έναν πραγματικό άνδρα. Όχι άλλα μικρά αγόρια» λέει γελώντας.

Το κανάλι της Κριστίνα στο YouTube έχει πάνω από ένα εκατομμύριο συνδρομητές και σε μόλις μία ημέρα το βίντεο της το έχουν δει πάνω από 328.000 φορές.

«Είμαι παρθένα ετών 32 κι εγώ. Δεν το πίστευα ότι είσαι κι εσύ» έγραψε στα σχόλια μια γυναίκα. Και μια άλλη πρόσθεσε: «Ήμουν παρθένα μέχρι τα 38 όταν παντρεύτηκα. Δεν είσαι η μόνη και αυτό δεν είναι τόσο ασυνήθιστο. Σ’ ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία σου».

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Κριστίνα αποκάλυψε πως είναι μια 32χρονη παρθένα αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο που έφτιαξε πριν από δύο χρόνια.

«Να ξέρετε πως για μένα η δημοσιοποίηση του βίντεο είναι πολύ προσωπική» έγραψε. «Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένας τρόπος για να κρίνω κάποιον που έχει κάνει διαφορετικές επιλογές στη ζωή ή που έχει βιώσει άλλες τραυματικές εμπειρίες που δεν ήταν επιλογή του. Αυτή είναι η δική μου ιστορία, το δικό μου ταξίδι και ο λόγος που είμαι ακόμη παρθένα. Να ξέρετε πως σας αγαπώ και σέβομαι το δικό σας ταξίδι».

Η Κριστίνα δήλωσε πως ελπίζει ότι το βίντεό της θα εμπνεύσει τους οπαδούς της να «νιώσουν δυνατοί» με το να είναι ο εαυτός τους.

«Υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση στην κοινωνία αυτή τη στιγμή να είστε κάποιος που δεν θέλετε και να κάνετε πράγματα για τα οποία δεν είστε έτοιμοι… και είμαι εδώ για να σας διαβεβαιώσω ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα που δεν θέλετε» έγραψε. «Αυτό το μήνυμα είναι για όλους, τόσο γυναίκες όσο και άνδρες».