Διάσημη ηθοποιός του Hollywood «μπαίνει» στη σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου

Πρωταγωνίστησε για χρόνια σε μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές, παγκοσμίως, την «Τόλμη και Γοητεία». Λατρεύτηκε από το κοινό και κατάφερε να κοσμήσει τα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών. Η Κάθριν Κέλι Λανγκ, η αγέραστη Μπρουκ Λόγκαν του σίριαλ, επιφυλάσσει μία έκπληξη στους Έλληνες τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός θα βρεθεί στη σειρά του ΣΚΑΪ, που φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις», με τον τελευταίο να κάνει την αποκάλυψη μέσω Instagram.

«Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επί λέξη “δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω”, μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η “γοητεία” σου με έκανε να “τολμήσω” να σε πλησιάσω», έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης αναρτώντας μάλιστα και ένα βίντεο με την Κάθριν Κέλι Λανγκ.

 

View this post on Instagram

 

Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί!! Δεν χρειάστηκε να το κουράσουμε πολύ. Είδες επεισόδιο και μου είπες επι λέξη «δεν θα μιλήσεις με κανέναν μάνατζερ, θα το φροντίσω εγώ, θα ζητήσω ειδική άδεια από το κανάλι μου γιατί αυτό θέλω πολύ να το κάνω», μου έδωσες συγχαρητήρια για τα πρόσωπα που επέλεξα για την σειρά και για τους φωτογράφους που έχω. Εγώ σου λέω μόνο αυτό: Η «γοητεία» σου με έκανε να «τολμήσω» να σε πλησιάσω @katherinekellylang ραντεβού στην Κέρκυρα #feelingproud

A post shared by Andreas Geo (@georgiou82) on