Διάσημη ηθοποιός κράτησε ημερολόγιο για τα συμπτώματα που είχε από τον κορωνοϊο

Η Rachel Matthews ανακοίνωσε στο instagram της ότι έκανε το τεστ και βγήκε θετική στον κορωνοϊό. Έτσι, έμεινε σε καραντίνα όλη την περασμένη εβδομάδα και φρόντισε μάλιστα να καταγράψει όλα τα συμπτώματα που είχε. Με αυτό τον τρόπο θέλει να βοηθήσει κι άλλους πάσχοντες ενώ δήλωσε διατεθειμένη να απαντήσει σε τυχόν απορίες των διαδικτυακών της φίλων. Βέβαια εξήγησε ότι σε αρκετές περιπτώσεις διαφέρουν.

Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με πονόλαιμο, κόπωση και πονοκέφαλο και συνεχίστηκαν τα συμπτώματα με πυρετό, πόνους στο σώμα, ρίγη, πόνους στους πνεύμονες και ξεκίνησε κι ένας ξηρός βήχας ενώ δεν είχε καθόλου όρεξη. Σε όλα αυτά προστέθηκε προς το τέλος της εβδομάδας και η δύσπνοια.

Η Matthew δεν σταμάτησε όμως να μοιράζεται τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού για την ίδια τώρα είναι η ώρα να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολο να κάνουμε όλοι το τεστ έκανε έκκληση σε όλους όσους έχουν κάποια από τα συμπτώματα να λειτουργήσουν σαν να είναι θετικοί στο τεστ και να πάρουν τα μέτρα τους. Ξεκούραση, πολλά υγρά και απομόνωση.