Διάρρηξη περιπτέρων και πρατηρίου με κλοπιμαίο αυτοκίνητο – Σύλληψη δύο προσώπων

Στη σύλληψη των δύο προσώπων μιας 27χρονης και ενός 25χρονου προχώρησε το ΤΑΕ Πάφου για υποθέσεις διαρρήξεων περιπτέρων και πρατηρίου καυσίμων στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 29 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από 36χρονο ιδιοκτήτη αλυσίδας περιπτέρων στην Πάφο, ότι στις 28 και 29 του μήνα διαρρήχτηκαν δύο ξεχωριστά περίπτερα στην Πάφο.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος στην Αστυνομία, και στις δύο περιπτώσεις κλάπηκε χρηματικό ποσό, λαχεία και αριθμός πακέτων τσιγάρων. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως για την υπόθεση αυτή εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον 27χρονης και 19χρονου.

Περαιτέρω στις 5 Φεβρουαρίου καταγγέλθηκε διάρρηξη πρατηρίου καυσίμων στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς από το οποίο είχε κλαπεί χρηματικό ποσό. Για τη διάρρηξη είχε χρησιμοποιηθεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο, το οποίο στη συνέχεια εγκαταλείφτηκε στην περιοχή της Γιόλου. Για την περίπτωση αυτή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 27χρονης που φέρεται να εμπλέκεται στην πρώτη υπόθεση, και ενός 25χρονου.

Το βράδυ της Τρίτης εντοπίστηκε αυτοκίνητο το οποίο οδηγείτο από την 27χρονη με συνοδηγό τον 25χρονο. Ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 27χρονης με τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον της καθώς και του 25χρονου για τη διάρρηξη του πρατηρίου στην Πόλη Χρυσοχούς και την κλοπής οχήματος.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημά τους εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια και ρόπαλο και ο 25χρονος, ο οποίος ανέφερε πως είναι δικά του, συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.

Στην συνέχεια, σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε η 27χρονη εντοπίστησε θετική. Σε έρευνα που ακολούθησε στον τόπο διαμονής της 27χρονης βρέθηκε αριθμός πακέτων τσιγάρων καθώς και ξυστά λαχεία και διερευνάται κατά πόσο προέρχονται από τα δύο περίπτερα. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.