ΔΗ.ΠΑ: Οι πολίτες θέλουν λύσεις και όχι ανούσιους καβγάδες

Η εποχή του λαϊκισμού πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι πολίτες θέλουν λύσεις και όχι ανούσιους καβγάδες, αναφέρει σε ανακοίνωση η Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων

Η ανακοίνωση:

Οι εποχές που οι υπερβολές, η ισοπέδωση, ο μηδενισμός και ο λαϊκισμός επηρέαζαν την ψήφο των πολιτών, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Είναι αυτού του είδους οι παλαιοκομματικές νοοτροπίες που έχουν βλάψει τον τόπο, τον έχουν κρατήσει στάσιμο – αν δεν τον έχουν γυρίσει πολλά χρόνια πίσω – και συνεχίζουν ακάθεκτες.

Όταν μάλιστα αφορούν στην Οικονομία του τόπου εν μέσω πανδημίας, βυθίζουν σε μεγαλύτερη απόγνωση τους πολίτες.

 Ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων κρίνουμε πως η κατάσταση ως έχει σήμερα δεν προσφέρεται ούτε για λαϊκισμούς ούτε για πανηγυρισμούς από κανένα.

Αυτό που έχουν ανάγκη οι πολίτες είναι πολιτικές θέσεις που να προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι να υπάρξει συναίνεση για όποια μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση και συνεννόηση, για όσα μέτρα χρειάζονται βελτιώσεις, ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση όσο πιο άμεσα και αποτελεσματικά γίνεται.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, πιστή στις Αρχές και Αξίες της συνεισφέρει εποικοδομητικά στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Στηρίζουμε ορθές πολιτικές, καταγγέλλουμε  σκάνδαλα και ατασθαλίες, προάγουμε την Αριστεία.