ΔΗΣΥ: Ύβρις προς τα Εθνικόφρονα Σωματεία η αναφορά του Κινήματος Αλληλεγγύη

Για “Ύβρις προς τα Εθνικόφρονα Σωματεία η αναφορά του Κινήματος της κα Ελένης Θεοχάρους” έκανε αναφορά σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

“Το Κίνημα της κα Θεοχάρους με σημερινή ανακοίνωσή του διαμαρτύρεται γιατί τα Εθνικόφρονα Σωματεία και οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών προσκαλούν στελέχη του ΔΗΣΥ ως ομιλητές σε Εθνικά Μνημόσυνα και άλλες εκδηλώσεις. Μάλιστα προχωρά και ένα βήμα παρακάτω και εκτοξεύει ύβρεις κατά των Εθνικοφρόνων Σωματείων αποκαλώντας τα ως «λεγόμενα Εθνικόφρονα Σωματεία»” τόνισε.

Παράλληλα αναφέρει πως τόσο ο κ. Θεοχάρους όσο και το Κίνημα της “θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι τα «λεγόμενα», κατά το Κίνημά της, Εθνικόφρονα Σωματεία αλλά και οι Σύνδεσμοι Αγωνιστών αποτελούν ανιδιοτελείς φορείς των Αρχών και Πιστεύω του Κυπριακού Ελληνισμού και θα έπρεπε τόσο η ίδια όσο και το Κίνημά της να επιδεικνύουν τον ελάχιστο σεβασμό”.

“Τι υπονοεί η κα Θεοχάρους και το Κίνημά της, όταν αναφέρονται στα Εθνικόφρονα Σωματεία ως «λεγόμενα»; Ότι ούτε και σε αυτά δίδει «Πιστοποιητικό Εθνικοφροσύνης»; Τελικά οι μόνοι «Εθνικόφρονες» είναι η ίδια και ο περίγυρός της και ζητά με θράσος να καταστεί και η «Αρχή Έκδοσης Πιστοποιητικών Εθνικοφροσύνης» ακόμη και των ίδιων των Σωματείων; Την ώρα μάλιστα που ο υποψήφιος που επέλεξε να υποστηρίξει τόσο η ίδια όσο και το Κίνημά της δηλώνει έτοιμος στο β’ γύρο να ψηφίσει τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ;” συμπληρώνει.

“Ο ΔΗΣΥ, ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στα Εθνικόφρονα Σωματεία και στους Συνδέσμους Αγωνιστών” καταλήγει.