ΔΗΣΥ: Σφραγίζουμε το τελικό αποτέλεσμα από τη πρώτη Κυριακή

Σφραγίζουμε το τελικό αποτέλεσμα από τη πρώτη Κυριακή, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου αναφερόμενος στις Προεδρικές Εκλογές:

“Από την πρώτη Κυριακή σφραγίζουμε το τελικό αποτέλεσμα και αποφασίζουμε να συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης που κάνει την Κύπρο ολοένα καλύτερη για όλο το λαό της

Είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση. Σε μερικά εικοσιτετράωρα αποφασίζουμε στην κάλπη για την πορεία που θα έχει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια.

Το ερώτημα που έχουμε να απαντήσουμε είναι:

Ø Θέλουμε να λοξοδρομήσουμε σε μονοπάτια απατηλών υποσχέσεων, που οδηγούν σε περίεργες ιδέες για παιχνίδια με δανεικά και χρέος;

Ø Θέλουμε να πισωγυρίσουμε στη νοοτροπία και τις πολιτικές που πριν λίγα χρόνια είδαμε να καταστρέφουν τη χώρα μας;

Ø Ή θα επισφραγίσουμε και θα συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης που έχει κερδίσει η Κύπρος, με τις πολιτικές του Προέδρου Αναστασιάδη, με τις πολιτικές που έβαλαν τη χώρα μας στο σωστό δρόμο και την κάνουν συνέχεια καλύτερη;

Δεν θα αφήσουμε να πάνε χαμένοι οι κόποι και οι προσπάθειες που κάναμε όλοι μαζί για να βγάλουμε τη χώρα μας από τα αδιέξοδα και την κρίση.

Τώρα που η Κύπρος παρά γερά στα πόδια της, θα συνεχίσουμε την πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας. Θα συνεχίσουμε την πορεία που δημιουργεί περιθώρια και δυνατότητες για να έχουν οι πολίτες ανταπόδωση και όφελος από τις προσπάθειες τους.

Από αυτή την πρώτη Κυριακή δίνουμε στην κάλπη ισχυρή εντολή στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Χρειάζεται να βάλουμε τα δυνατά μας από την πρώτη Κυριακή, γιατί μόνο έτσι θα επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα που διαγράφεται για τη δεύτερη Κυριακή:

η νίκη της Κύπρου που κοιτάζει μπροστά, που προχωρά με σταθερά βήματα και που γίνεται ολοένα καλύτερη χώρα για όλο το λαό μας.”