ΔΗΣΥ: Συνεχίζονται οι επαφές για τον παράνομο εποικισμό της Αμμοχώστου

Γεωργίου: Οι διαβουλεύσεις και επαφές θα συνεχιστούν και ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τις λεγόμενες εκλογές και στα κατεχόμενα, θα κωδικοποιήσει τις προτάσεις και απόψεις και θα παρουσιάσει την πολιτική την οποία θ’ ασκήσει τόσο στον ευρωπαϊκό όσο και στο διεθνή χώρο για την ανακοπή της παράνομης προσπάθειας της κατοχικής Τουρκίας για εποικισμό της πόλης της Αμμοχώστου

Συνεχίζοντας τις επαφές του με επίκεντρο τις απειλές της Τουρκίας για παράνομο εποικισμό της Αμμοχώστου, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συναντήθηκε σήμερα με μέλη του Συμβουλίου του ΕΒΕ Αμμοχώστου, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή και Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Γεωργίου, τη Βουλεύτρια και Αντιπρόεδρο κ. Αννίτα Δημητρίου, τους Βουλευτές κ. Γιώργο Κάρουλλα και κ. Ονούφριο Κουλλά, τον Επαρχιακό Γραμματέα κ. Νίκο Γεωργίου και τον Διευθυντή Διοίκησης και Οργανωτικού του κόμματος κ. Γιώργο Λυσανδρίδη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος κ. Γεωργίου, τόνισε τα εξής:

«Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, συνεχίζουμε τις επαφές και τις διαβουλεύσεις μας με όλα τα οργανωμένα σύνολα της επαρχίας Αμμοχώστου για τις απειλές της Τουρκίας, σχετικά με τον εποικισμό της πόλης. Έχουμε ακούσει προτάσεις, απόψεις και θέσεις από πολλούς φορείς και παράγοντες. Αυτές οι διαβουλεύσεις και επαφές θα συνεχιστούν και ο Δημοκρατικός Συναγερμός μετά τις λεγόμενες εκλογές και στα κατεχόμενα, θα κωδικοποιήσει όλες αυτές τις θέσεις, προτάσεις και απόψεις και θα παρουσιάσει τις θέσεις του και την πολιτική την οποία θ’ ασκήσει τόσο στον ευρωπαϊκό όσο και στο διεθνή χώρο για την ανακοπή αυτής της παράνομης προσπάθειας της κατοχικής Τουρκίας για εποικισμό της πόλης της Αμμοχώστου».