ΔΗΣΥ στο ΑΚΕΛ: Απροσμέτρητη και απύθμενη είναι η εκ του ασφαλούς ρητορεία

Απροσμέτρητη και απύθμενη είναι η εκ του ασφαλούς ρητορεία και οι άνευ κόστους πολιτικές πρακτικές, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ,  Δημήτρης Δημητρίου, σε απάντησή του στον Γ.Γ. ΑΚΕΛ κ. Άντρο Κυπριανού.

Απροσμέτρητη και απύθμενη είναι η εκ του ασφαλούς ρητορεία και οι άνευ κόστους πολιτικές πρακτικές

H υπεύθυνη στάση ενός εκάστους, θα κριθεί την Παρασκευή στο Κοινοβούλιο

Σε αυτές τις κρίσιμες μέρες για τον τόπο, εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό θα λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να διατηρηθεί η σταθερότητα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, στην οικονομία και στον τόπο. Αυτές τις κρίσιμες μέρες χρειάζεται ψυχραιμία από όλους. Δεν είναι η ώρα ούτε των χαρακτηρισμών, ούτε των αλληλοκατηγοριών.

Η σημερινή ανακοίνωση του Γ.Γ του ΑΚΕΛ δεν βοηθά. Η πολιτική είναι πράξη. Και στην πράξη θα κριθούμε όλοι. Την Παρασκευή, στο Κοινοβούλιο θα πρέπει να σηκώσουμε χέρια. Είτε για να ψηφίσουμε, είτε για να καταψηφίσουμε. Εκεί θα φανεί η υπεύθυνη στάση ενός εκάστου.Στην πράξη. Μακριά από ρητορείες και πολιτικές πρακτικές άνευ κόστους. Εμείς, θα βάλουμε πλάτη. Η θέση μας, είναι θέση αρχής. Πάντα βάζουμε πλάτες για τον τόπο. Είτε είμαστε στη συμπολίτευση, είτε στην αντιπολίτευση.