ΔΗΣΥ: Πανηγυρίζουν για την στήριξη των Σοσιαλιστών ενώ αυτοί ασκούν πιέσεις

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης έκανε μια δήλωση σχετικά με τους πανηγυρισμούς του ΑΚΕΛ, για την στήριξη των Γερμανών Σοσιαλιστών ενώ την ίδια ώρα οι τελευταίοι ζητούν μεγαλύτερες πιέσεις για την Κύπρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Στο ΑΚΕΛ πανηγύριζαν προχθές για τη στήριξη που εξασφάλισε ο υποψήφιος τους από τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Δεν πέρασε μια μέρα και ο ηγέτης των Γερμανών Σοσιαλιστών δημόσια κάλεσε την κυβέρνηση της χώρας του να ασκήσει μεγαλύτερες πιέσεις προς την Κύπρο. Αλλά και η ευρωπαϊκή κομμουνιστική αριστερά, είναι αυτή που δηλώνει πως δεν θα στηρίξει την δανειακή σύμβαση της Κύπρου”.

Ενώ τόνισε ότι: “Είναι ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ αφήνει την Κύπρο όχι μόνο με άδεια ταμεία αλλά και με μηδενική αξιοπιστία στο εξωτερικό” είπε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης “θα εργαστεί σκληρά για να ξαναβρούμε πραγματικούς συμμάχους και στηρίγματα στον Ευρωπαϊκό και διεθνή χώρο, για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της πατρίδας μας και των συμπολιτών μας. Οι πολιτικές του ΑΚΕΛ, τις οποίες ο κ. Μαλάς υπηρέτησε ως υπουργός και εκφράζει ως υποψήφιος, μας οδήγησαν στα αδιέξοδα, στην ανεργία και στην διεθνή απομόνωση. Την Κυριακή ενώνουμε δυνάμεις και ψηφίζουμε για την αλλαγή”.