ΔΗΣΥ: Ο ρυθμός ανάπτυξης επιβεβαιώνει τη σωστή οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης

Ο ρυθμός ανάπτυξης επιβεβαιώνει τη σωστή οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης, αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου 

«Η προκαταρτική εκτίμηση της στατιστικής υπηρεσίας για ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας στο 12,9% για το δεύτερο τρίμηνο του χρόνου σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2020, επιβεβαιώνει τη σωστή οικονομική πολιτική του Υπουργού των Οικονομικών και της κυβέρνησης.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, οι τολμηρές αποφάσεις που παρθήκαν και το πείσμα για εφαρμογή των πολιτικών, είναι τα στοιχεία που μπήκαν μπροστά και μπορούμε σήμερα όχι μόνο να ανασάνουμε αλλά να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Τους τελευταίους 18 μήνες ζούμε και εμείς όπως και όλος ο πλανήτης στην ανασφάλεια της συνθήκης της πανδημίας. Το στοίχημα σήμερα είναι να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης και ανθεκτικότητας και να φτιάξουμε μια καλύτερη Κύπρο για όλους τους πολίτες.

Πρωταγωνιστές στην εφαρμογή αυτή είναι όλοι οι Κύπριοι, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και στο δημόσιο, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι νέοι μας.

Οι μεταρρυθμίσεις για να ψηφιστούν χρειάζονται βεβαίως και την πολιτική βούληση του πολιτικού κόσμου του τόπου. Της κυβέρνησης και του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι δεδομένη. Πιστεύουμε πως και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις θα ενισχύσουν αυτή την εθνική προσπάθεια.»