ΔΗΣΥ: Ο ΠτΔ απάντησε σήμερα τεκμηριωμένα και πειστικά στην Ερευνητική Επιτροπή

Ο ΠτΔ απάντησε σήμερα τεκμηριωμένα και πειστικά στην Ερευνητική Επιτροπή, αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τη σημερινή κατάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε σήμερα τεκμηριωμένα και πειστικά στην Ερευνητική Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις, στο σύνολο των ζητημάτων που κατά καιρούς τέθηκαν και συζητήθηκαν στη δημόσια σφαίρα. Αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τις πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Όπως σωστά ο ίδιος δήλωσε και τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα, δεν θα προβεί σε άλλη δημόσια τοποθέτηση επί αυτών των θεμάτων.

Η Ερευνητική Επιτροπή συνεχίζει το έργο της και αναμένουμε τα τελικά της πορίσματα που εκ των προτέρων δηλώνουμε τον σεβασμό μας, οποία και εάν θα είναι αυτά.

Τώρα είναι η ώρα να ασχοληθούμε όλοι με τα πολύ σημαντικά ζητήματα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος.

Τη διαχείριση της πανδημίας, τη στήριξη των εργαζομένων, των επιχειρήσεων και της οικονομίας. Αλλά πρωτίστως να δώσουμε με ενότητα δυνάμεων τον αγώνα για μια σωστή λύση του Κυπριακού.

Οι επόμενες εβδομάδες είναι κρίσιμες για το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού και του συνόλου του κυπριακού λαού και εδώ πρέπει όλοι να επικεντρωθούμε.