ΔΗΣΥ: Ο Ευρωβουλευτής Λ. Χριστοφόρου παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου

Χριστοφόρου: Θα συνεχίσω να υπηρετώ πιστά και σταθερά από το τιμητικό και απαιτητικό αξίωμα του Ευρωβουλευτή

Αισθάνομαι περήφανος και ευτυχής, που είχα τη δυνατότητα να υπηρετήσω τη παράταξη μου από την τιμητική θέση ευθύνης, του Αναπληρωτή Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Σήμερα υπέβαλα την παραίτηση μου από τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου. Θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο Πρόεδρο της παράταξης μας, Αβέρωφ Νεοφύτου, που με περιέβαλε με συναγωνιστική αγάπη και εμπιστοσύνη και μαζί δώσαμε με αγαστή συνεργασία, τις μάχες και τις οποίες θα συνεχίσουμε να δίνουμε για το καλό της παράταξης και της πατρίδας μας.

Ταυτόχρονα εκφράζω τις ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς τον αγαπητό φίλο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τη μακρόχρονη, φιλική και άψογη συνεργασία και για τη διαχρονική στήριξη και συμπαράστασή του. Πιστεύω ακράδαντα ότι αποτελεί ευτυχή συγκυρία για την πατρίδα μας, το ότι στο πηδάλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας βρίσκεται ο Νίκος Αναστασιάδης και στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Αβέρωφ Νεοφύτου, που μαζί κατόρθωσαν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα για τον τόπο μας.

Το ότι βρίσκομαι σήμερα εδώ, το οφείλω αποκλειστικά στην καθεμιά και στον καθένα Συναγερμικό τους οποίους θα συνεχίσω να υπηρετώ πιστά και σταθερά από το τιμητικό και απαιτητικό αξίωμα του Ευρωβουλευτή και για τους οποίους θα παραμείνω εσαεί ευγνώμων. Συνεχίζω δυναμικά, να πράττω αυτό που έπραττα πάντα, από την ίδρυση του Δημοκρατικού Συναγερμού το 1976, από τα μαθητικά μου χρόνια.

Να αγωνίζομαι νυχθημερόν από τις τιμημένες Συναγερμικές επάλξεις, εντός και εκτός Κύπρου, για το μεγάλωμα της ιστορικής μας παράταξης, για την προάσπιση των Συναγερμικών αρχών και αξιών και για τη στήριξη και θωράκιση της πετυχημένης μας διακυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη.