ΔΗΣΥ: Μεγάλη μέρα για τη Κύπρο η φιλελευθεροποίηση πτήσεων

Μεγάλη η μέρα για την Κύπρο και ειδικά για την Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου η Δευτέρα με την υπογραφή του ανοίγματος των δρομολογίων Ρωσίας – Κύπρου, αναφέρει ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης, αφού διανοίγονται παρά πολύ μεγάλες δυνατότητες στη τουριστική βιομηχανία με την απελευθέρωση των δρομολογίων Ρωσίας – Κύπρου.

Η φιλελευθεροποίηση των δρομολογίων θα έχει άμεση επίπτωση στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος, τόσο σε αριθμό τουριστών την καλοκαιρινή περίοδο, όσο και σε αριθμό τουριστών τη χειμερινή περίοδο.

Η χειμερινή περίοδος θα δημιουργήσει πρόσθετες θέσεις εργασίας σε μια περιοχή όπου μαστίζεται καθολικά από την ανεργία. Το άνοιγμα των αιθέρων θα βελτιώσει τη βιωσιμότητα των τουριστικών επιχειρήσεων, οι οποίες με τα αυξημένα κόστη ηλεκτρισμού το τελευταίο διάστημα βρίσκονται στα πρόθυρα κλεισίματος.

Εκφράζουμε την πλήρη μας ικανοποίηση στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας τόσο στη Κύπρο όσο και στη Ρωσία και αναμένουμε το συντομότερο την υλοποίηση της εφαρμογής της απόφασης.