ΔΗΣΥ κατά ΑΚΕΛ: Παραρμηνεύουν τις δηλώσεις Αναστασιάδη για να αποπροσανατολίσουν το λαό

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαϊδης “παρερμηνεύοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, επιχειρεί να εμφανίσει τον κ. Αναστασιάδη έτοιμο, δήθεν, να μειώσει τον κατώτατο μισθό, θεωρώντας ότι μ’ αυτό μπορούν να αποπροσανατολίσουν το λαό από το πραγματικό πρόβλημα που έχουν προκαλέσει”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Το πραγματικό πρόβλημα της Κύπρου, δεν είναι αριθμητικό και δεν λύεται με την “προπαγάνδα και τις αλχημιστικές πράξεις του ΑΚΕΛ”, προστίθεται στην ανακοίνωση…το πραγματικό πρόβλημα είναι τα “πενήντα και πλέον χιλιάδες ανθρώπινα δράματα που η διακυβέρνηση του ΑΚΕΛ έχει συγκεντρώσει σε πενήντα χιλιάδες νοικοκυριά του τόπου μας”.

“Τα συνθήματα περί κατώτατου μισθού είναι εύηχα, όμως το δράμα είναι ο μηδέν μισθός των πενήντα χιλιάδων ανέργων της διακυβέρνησης του ΑΚΕΛ”, αναφέρεται.

Ως προς το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων, το ΔΗΣΥ επικρίνει τον Νίκο Κατσουρίδη ότι επανέρχεται στο θέμα “αναζητώντας ώμους να φορτώσει”, τις ιδιωτικοποιήσεις.

“Πόσες φορές να το πούμε; Αν δεν είναι σε θέση να αναγνώσουν το Μνημόνιο το οποίο διαπραγματεύτηκε και συμφώνησε η κυβέρνησή τους, ας συμβουλευθούν τον υπουργό τους των Οικονομικών, κ. Σιαρλή και το διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, κ. Δημητριάδη. Θα  τους πληροφορήσουν ότι αν η Κύπρος προχωρήσει στις ιδιωτικοποιήσεις των κερδοφόρων δημόσιων οργανισμών θα το κάνει γιατί το συμφώνησε η κυβέρνηση στο Μνημόνιο”.