ΔΗΣΥ: Θέατρο παίζουν όσοι φοβούνται τις εκλογές όπως ο διάβολος το λιβάνι

 Θέατρο παίζουν όσοι φοβούνται τις εκλογές όπως φοβάται ο διάβολος το λιβάνι, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου αναφερόμενος στη πρόταση του πρόεδρου του κόμματος για αυτοδιάλυση της Βουλής

Αυτούσια η δήλωση:

Η πρότασή μας για αυτοδιάλυση της βουλής και διεξαγωγή βουλευτικών εκλογών στις 26 Μαΐου μαζί με τις ευρωεκλογές είναι και δεδομένη και συνταγματικά συγχρονισμένη. Εμείς όταν λέμε κάτι το εννοούμε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κριθούμε όλοι, άμεσα και αμέσως, από τους πολίτες, από την κοινωνία. Με αυτό τον τρόπο, ο κάθε ένας από μας, η κάθε πολιτική παράταξη, το κάθε κόμμα, θα αντικατοπτρίσει στην κάλπη τα πολιτικά του επιχειρήματα και τις θέσεις του. Και ο κάθε ένας θα πάψει να ζητά από όλους τους άλλους, πλην του εαυτού του, να αναλάβει ευθύνες.

Εμείς στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν παίζουμε κανένα θέατρο. Εννοούμε κάθε λέξη που λέμε. Και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ζητάμε βουλευτικές εκλογές. Ζητήσαμε και πριν δύο και πριν ένα χρόνο για την έδρα της Λεμεσού. Μετά την πρώτη και μετά τη δεύτερη απόφαση του δικαστηρίου. Και τότε εννοούσαμε κάθε λέξη που λέγαμε. Το ίδιο κάνουμε και σήμερα. Μάλλον κάποιοι άλλοι φοβούνται τις εκλογές. Και κάποιοι άλλοι παίζουν θέατρο.

Κάποιοι φοβούνται τις εκλογές όπως φοβάται ο διάβολος το λιβάνι.