ΔΗΣΥ: Η οικονομία πάει καλά, το πιστοποιεί και το Δ.Ν.Τ.

“Από τα ελλείμματα περάσαμε σε πλεονάσματα που επιτρέπουν πολιτικές και δίνουν δυνατότητες για να αντιμετωπίσουμε και τα προβλήματα”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Πρόδρομος Προδρόμου.

Παράλληλα σημείωσε ότι “έχουμε την καθιερωμένη έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την οικονομία της χώρας μας, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων σύμφωνα με το Άρθρο IV του Κανονισμού του Ταμείου. Ο διεθνής οργανισμός διαπιστώνει εντυπωσιακή ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας”.

Επίσης τόνισε ότι έχει “υπάρχει ανάπτυξη εδώ και τρία χρόνια, η οποία μάλιστα επιταχύνεται. Φύγαμε από τα ελλείμματα, η Κυβέρνηση τώρα δημιουργεί πλεονάσματα τα οποία επιτρέπουν πολιτικές με όφελος για τους πολίτες. Η οικονομία πάει μπροστά, η χώρα πηγαίνει καλά. Είναι με αυτό τον τρόπο που από τη μια μπορούμε να αντιμετωπίζουμε και τα όσα προβλήματα παραμένουν, ενώ από την άλλη ανοίγουν περιθώρια για ευημερία.

“Από τη μεριά της αντιπολίτευσης ακούμε διαρκώς να απαριθμούν προβλήματα.Όταν όμως μιλούν για προβλήματα το ΑΚΕΛ και το επιτελείο Μαλά, ο κόσμος θυμάται πως είναι με τις πολιτικές τους που δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα” σημείωσε.

Τέλος, καταλήγοντας είπε πως “από το ΔΗΚΟ μας λένε ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει «σχέδιο» για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Το ερώτημα είναι ποιό σχέδιο εννοούν; Τα τρία πρώτα χρόνια που στήριξε τη στρατηγική ανασυγκρότησης του Προέδρου Αναστασιάδη ή τα επόμενα δυο που ανταγωνίζεται το ΑΚΕΛ σε άρνηση και λαϊκισμό;”.