ΔΗΣΥ: Η εξαγγελία Μαυρογιάννη είναι πλήρως εξαρτώμενη από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ

Η εξαγγελία Μαυρογιάννη είναι πλήρως εξαρτώμενη από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ, αναφέρει σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου

Είναι σεβαστό το δικαίωμα του κ. Μαυρογιάννη να εκδηλώνει την υποψηφιότητα του για τις προεδρικές εκλογές. Σε αντίθεση όμως με τον ισχυρισμό του, σημειώνουμε την πλήρη έλλειψη ανεξαρτησίας, αφού η σημερινή εξαγγελία είναι πλήρως εξαρτώμενη από τις αποφάσεις του ΑΚΕΛ.

Σημειώνουμε ακόμη τις μέχρι σήμερα θέσεις του κ. Μαυρογιάννη στο Κυπριακό, που δεν διαφοροποιούνται από αυτές του Προέδρου Αναστασιάδη ούτε στο ελάχιστο αλλά που έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με το αφήγημα του ΑΚΕΛ.

Απορούμε, πως μπορούν να εμφανίζονται ως φορείς αλλαγής, προοδευτικής ή και μη, άνθρωποι που δεν διαφώνησαν ή δεν διαφοροποιήθηκαν ποτέ και πουθενά.

Εμείς συνεχίζουμε. Ξεδιπλώνουμε το σχέδιο της παράταξής μας και το πρόγραμμά του υποψηφίου μας. Ξέρουμε πως με δυνατό Δημοκρατικό Συναγερμό και μπροστάρη τον Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούμε να βλέπουμε τα επόμενα χρόνια με σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια.