ΔΗΣΥ: Ευχαριστίες στον Κώστα Κληρίδη – Παντελώς αχρείαστες οι συζητήσεις

Σε γραπτή ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός εκφράζει ευχαριστίες στον Κώστα Κληρίδη κάνοντας λόγο για παντελώς αχρείαστες οι συζητήσεις για την ημέρα αφυπηρέτησής του.

Η ανακοίνωση:

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά δημόσια, τον Κώστα Κληρίδη, για τις υπηρεσίες του ως Γενικός Εισαγγελέας την τελευταία επταετία, που ήταν μια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της χώρας.

Σημειώνουμε τη θετική, θεσμική, νομική του στήριξη στη διαδικασία εξόδου της χώρας από το μνημόνιο, όπως και τη θετική, θεσμική, νομική του στήριξη στη διαχείριση της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία.

Δεν παραγνωρίζουμε ότι υπό την καθοδήγηση του Κώστα Κληρίδη κερδήθηκε η αγωγή κατά Βγενόπουλου όπως και η αγωγή κατά της πρώην FBME, αποτελέσματα που αν ήταν αρνητικά, θα επέφεραν δυσμενέστατες οικονομικές επιπτώσεις για τη χώρα.

Ευχόμαστε στον Κώστα Κληρίδη κάθε καλό σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Οι τελευταίες παντελώς αχρείαστες συζητήσεις για την ημερομηνία αφυπηρέτησής του, θα πρέπει να θεωρούνται ως μη γενόμενες.