ΔΗΣΥ: Εκλογική συνέλευση στη Λάρνακα για επιλογή υποψηφίων – Ποιοι εξελέγησαν

ΔΗΣΥ: Εκλογική συνέλευση στη Λάρνακα για επιλογή υποψηφίων – Ποιοι εξελέγησαν

Παρουσία του Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτών και στελεχών του κόμματος, ο κ. Θεολόγος Μανώλη, Επαρχιακός Γραμματέας της Λάρνακας, δήλωσε τα εξής για την Επαρχιακή Εκλογική Συνέλευση για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών ΔΗΣΥ στη Λάρνακα.

«Παρόλες τις υγειονομικές δυσκολίες, σήμερα η Δημοκρατία λειτούργησε ξανά στην Επαρχία της Λάρνακας. Μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τούτη τη φορά η προσέλευση ήταν αθρόα.

Είχαμε περίπου 2.000 μέλη μας, παρόλες τις δυσκολίες και εφαρμόζοντας τα μέτρα, που προσήλθαν για ανάδειξη ακόμη δυο υποψηφίων για ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου της Λάρνακας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν. Να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που παρά τις δυσκολίες, ξανά, έδωσαν το παρών. Θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας, μαζί με την αστυνομική διεύθυνση Αμμοχώστου, που με στενή συνεργασία καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την εκλογική διαδικασία. Θέλω να ευχαριστήσω την επαρχιακή διοίκηση Λάρνακας για τη στενή συνεργασία και την παραχώρηση όσων χρειαζόμαστε για αυτό που επιτεύχθηκε και ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές.

Είναι γύρω στα 100 άτομα, νεαροί άνθρωποι που αφιέρωσαν χρόνο αλλά και κόπο, εφαρμόζοντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Αποτελέσματα επαρχιακής εκλογικής συνέλευσης για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών Δημοκρατικού Συναγερμού στη Λάρνακα

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της επαρχιακής εκλογικής συνέλευσης για την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών Δημοκρατικού Συναγερμού Λάρνακας, τα τελικά αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ψήφισαν 1771 και έλαβαν:

Πρόδρομος Αλαμπρίτης 1245

Μάκης Γεωργίου 950

Γιαννάκης Φιλίππου 302

Με βάση το αποτέλεσμα, το Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος θα συνέλθει σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 23/2 για την επικύρωση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας το οποίο θα απαρτίζεται από τους,

Αλαμπρίτη Πρόδρομο

Γεωργίου Μάκη

Δημητρίου Αννίτα

Κοσμά Άννα

Ποιητή Παντελή

Τταουξιή Ανδρέα

 

Check Also

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν από τα γραφεία τους

ΔΗΣΥ: Προφανώς εννοεί τον εαυτό του ο ΓΓ του ΑΚΕΛ όταν λέει κάποιοι να βγουν …

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων

Υπ. Δικαιοσύνης: Δράσεις με στόχο την επίσπευση της εκτέλεσης των ενταλμάτων Σε ειδική σύσκεψη που …