ΔΗΣΥ για διαβατήρια: Προτεραιότητα είναι να θωρακίσουμε τη χώρα μας

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σε ότι αφόρα την τριμελή επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις και τους όρους εντολής αυτής ο κ. Δημητρίου τοποθετήθηκε ως εξής:

Η θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι σαφής και ξεκάθαρη. Υπάρχει ένα ζήτημα για το οποίο έχει στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο ανακοινωθεί η δημιουργία μιας ερευνητικής επιτροπής από ανεξάρτητους θεσμούς και αξιωματούχους, τόσο η Γενική Λογίστρια του κράτους όσο και η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αλλά και ο Εκπρόσωπος του Γενικού Εισαγγελέα.

Ας αναμένουμε να δούμε και τους όρους εντολής αλλά και τα αποτελέσματα αυτής της ερευνητικής επιτροπής, ας μην προτρέχουμε και αυτή τη φορά για να προλάβουμε τι; Υπάρχει σαφής η εικόνα και η πολιτική πρόθεση όχι μόνο να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν, αυτό έχει ήδη γίνει σε μεγάλο βαθμό με τις αναθεωρήσεις των σχεδίων αλλά και για να δούμε πως διορθώνουμε τα όσα έχουν γίνει.

Η προτεραιότητα για εμάς στον Δημοκρατικό Συναγερμό και πιστεύουμε η προτεραιότητα και από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, είναι να θωρακίσουμε τη χώρα μας και να φτιάξουμε εκείνα τα επίπεδα που θα επιτρέπουν να μην επαναληφθούν τα όσα κακώς μετρημένα αλλά σημαντικά έχουν γίνει. Αυτή είναι η προτεραιότητα για εμάς και αυτή πιστεύουμε θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα από όλους.