ΔΗΣΥ: Αύριο η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές

Μετά το σάλο για την υποψηφιότητα της Άννα Βίσση στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, και τα διάφορα σχόλια που δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο, ο πρόεδρος του κόμματος «τιτίβισε» χωρίς βέβαια ούτε να εοιβεβαίωσει ούτε να διαψεύσει…

«Την ερχόμενη Παρασκευή, πιθανώς να ξεκαθαρίσει το ψηφοδέλτιο» έγραψε ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο τύπου του ΔΗΣΥ, για την υποβολή υποψηφιοτήτων για καταρτισμό του ψηφοδελτίου:

Υποβάλλονται αύριο, Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019, οι υποψηφιότητες για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις εκλογές ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στον Διευθυντή Διοίκησης του Κόμματος κ. Γιώργο Λυσανδρίδη, στην Αίθουσα Κερύνεια στο Μέγαρο Γλαύκος Κληρίδης, μεταξύ των ωρών 08:30πμ. και 1:00μμ.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος τα οποία είχαν εγγραφεί στο μητρώο μελών μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πρόεδρος του Κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου θα ασκήσει το δικαίωμα του, βάση του καταστατικού, για συμπερίληψη στο ψηφοδέλτιο κατ’ επιλογήν υποψηφίου/ας, όπως έχει ενημερώσει επί τούτου το Πολιτικό Γραφείο κατά την προηγούμενη συνεδρία.

Το Πολιτικό Γραφείο θα συνέλθει εκ νέου την Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 για την έγκριση των υποψηφιοτήτων, τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου του Κόμματος και την υιοθέτηση πρότασης η οποία θα τεθεί προς επικύρωση από τα μέλη του Ανωτάτου Συμβουλίου στις 02 Μαρτίου 2019.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι πέραν των διαθέσιμων θέσεων, θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 μεταξύ των ωρών 9πμ και 1μμ στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος. Δικαίωμα ψήφου, με βάση τις καταστατικές διατάξεις, έχουν όλα τα μέλη του Πολιτικού Γραφείου.