Δημοσκοπήσεις -Θρίλερ: ΡΙΚ δεύτερος ο Μαλάς, Σίγμα ο Νικόλας

Θρίλερ για γερά νεύρα,  οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάστηκαν χθες βράδυ.

Στην πρώτη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη CYMAR Market Research Ltd και προβλήθηκε από το ΡΙΚ καταγράφεται ξεκάθαρο προβάδισμα του Σταύρου Μαλά τριών μονάδων έναντι του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση ο Σταύρος Μαλάς στην διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου και με περιθώριο λάθους +-3% συγκεντρώνει ποσοστό 25% έναντι 22% που λαμβάνει ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Σταθερά πρώτος είναι ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος με περιθώριο λάθους +/-4% λαμβάνει ποσοστό 42%.

Ποσοστό της τάξης του 7% λαμβάνει ο Χρίστος Χρίστου ενώ ο Γιώργος Λιλλήκας λαμβάνει ποσοστό 3%.

Αναφορικά με τα σενάρια του β’γύρου:

Σε περίπτωση αναμέτρησης Νίκου Αναστασιάδη-Σταύρου Μαλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει ποσοστό 42% ενώ ο κ. Μαλάς 24%. Το 13% δηλώνει αναποφάσιστο ενώ το 5% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν από τους δύο υποψηφίους.

Σε περίπτωση αναμέτρησης Νίκου Αναστασιάδη-Νικόλα Παπαδόπουλου ο νυν Πρόεδρος λαμβάνει ποσοστό 38% και ο Ν. Παπαδόπουλος 25%. Το 15% δηλώνει αναποφάσιστο ενώ το 6% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει κανέναν.

Η δεύτερη δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία LS Prime Market Research & Consulting Ltd και προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, δείχνει προβάδισμα πέραν των 3 ποσοστιαίων μονάδων του Νικόλα Παπαδόπουλου έναντι του Σταύρου Μαλά.

Και στις δύο δημοσκοπήσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διατηρεί ξεκάθαρο προβάδισμα στον πρώτο γύρο.