Δημοσιογράφος καταγγέλει ότι τον χτύπησε σωματοφύλακας του Βαρουφάκη

Ο δημοσιογράφος στο «Πρώτο Θέμα», Φρίξος Δρακοντίδης καταγγέλει ότι δέχτηκε επίθεση από άντρα της ασφάλειας του Γιάννη Βαρουφάκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Αίγινα, όπου ο κ. Βαρουφάκης πήγε το απόγευμα, επικαλούμενος «οικογενειακούς λόγους». Ο πρώην υπουργός είχε εξηγήσει την απουσία του από την κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, γράφοντας στο Twitter ότι ήθελε να περάσει το Σαββατοκύριακο με τη μικρή του κόρη, πριν αυτή επιστρέψει στην Αυστραλία, όπου ζει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ο κ. Δρακοντίδης, ένας από τους σωματοφύλακες του Γιάννη Βαρουφάκη τού επιτέθηκε όταν προσπάθησε να ζητήσει μια δήλωση από τον τέως υπουργό.

«Αντιμετωπίστηκα με τέτοιο τρόπο που πιστεύω ότι μόνο την εποχή της Χούντας αντιμετώπιζαν με τέτοιο τρόπο τους δημοσιογράφους. Μας έχουν βάλει στο στόχαστρο», κατάγγειλε ο κ. Δρακοντίδης, ο οποίος δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του κ. Βαρουφάκη, και του σωματοφύλακα.

«Δεν ήμουν μόνος, ήμουν μαζί με το φωτογράφο του Θέματος Γουίλλιαμ Φαίηθφουλ, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού», δήλωσε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι μάρτυρες ήταν ακόμη και άντρες του Λιμενικού.

Μάλιστα, ο σωματοφύλακας στην προσπάθειά του να πιάσει το δημοσιογράφο, έσπρωξε και ένα μέλος του Λιμενικού, ο οποίος θα δώσει επίσης κατάθεση.

Πηγή βίντεο: Ενικός.gr